Centrul de Plasament Pinochio

Cine nu îşi doreşte să crească având parte de căldura familiei, să simtă dragostea ambilor părinţi şi să aibă o copilărie fericită? Toţi copiii, dar din nefericire mulţi dintre ei nu ştiu ce înseamnă cuvântul „familie” şi cu atât mai puţin cuvântul „dragoste”. Aşa este cazul celor de la Centrul de Plasament „Pinochio” , copii care sunt lăsaţi acolo pentru că familia nu are condiţi să-i crească sau sunt luaţi de pe străzi şi aduşi la acest Centru pentru a avea parte de îngrijiri.

Duminică 12 august, mătuşile responsabile de Grupul de copii (Şcoala Biblică Infantilă) de la Catedrala Credinţei şi din celelalte Centre de Ajutor, au făcut o vizită la acest Centru , cu scopul de a petrece o după amiază cât mai plăcută cu copiii, oferindu-le cadou încălţăminte şi câte o gustare. Nu este prima dată când se organizează această acţiune la „Pinochio” şi de fiecare dată copiii au fost bucuroşi să fie împreună cu ele. Ei au avut parte de puţină distracţie cu muzică jocuri şi un mic teatru cu scop educaţional, dar nu a putut lipsit nici rugăciunea făcută în favoarea lor pentru ca Dumnezeu să aibă grijă de ei şi să aibă un viitor fericit.

Mătuşile vor reveni la Centrul de Plasament „Pinochio” nu doar cu scopul de a le oferi copiilor sprijin material, dar mai ales pentru a le da atenţie, afecţiune şi dragoste, lucruri de care deocamdată duc lipsă şi de care au cea mai mare nevoie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Toma Ramona Răspunde 17 august 2012 la 14:23

Ș.B.I – mereu la dispoziția copiilor care au nevoie de un sprijin, sfat, orientare…