Dezintoxică-te de infidelitate

Fidelitatea este o calitate curioasă pentru că ea ar trebui să se manifeste în toate sensurile, fie în lucrurile mari, fie în cele mici şi asta în orişice ocazie. Ea trebuie să se arate atât în atitudinile practice cât şi în gândurile individului.

De aceea, cel ce nu reuşeşte să fie fidel faţă de ceea ce vede sau de ceea ce face, adică, faţă de munca lui, faţă de soţul, soţia ei/lui, faţă de ceea ce spune sau promite. Astfel, dacă nu este în stare să fie fidel faţă de aceste lucruri, cu atât mai puţin, va putea fi fidel faţă de Dumnezeu.

Fidelitatea, atât faţă de ceea ce se vede cât şi faţă de ceea ce se spune, nu poate fi susţinută doar prin vorbe ci trebuie să fie materializată şi de aceea, cine nu este fidel faţă de cine este fizic înaintea lui, nu are cum să fie fidel faţă de cine este spiritual înaintea lui, adică faţă de Dumnezeu.

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia, blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5:22,23)

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

mircea daniela Răspunde 22 ianuarie 2012 la 19:18

As vrea sa il aduc pe sotul meu inapoi in familia noastra linga mine si fiul nostru care are 14 ani si are nevoie de noi amindoi la virsta aceasta ,dar din pacate sa indragostit de alta femeie, nu pot sa cred asa ceva dupa 17 ani de casnicie Va multumesc frumos Astept un raspuns sau poate ajung eu la dv.Dar din motive financiare nu am putut sa ajung