Fiica grabei este…

pressa…prietena frustrării.

Nervozitatea, nerăbdarea, senzația de apăsare în piept, și, în final, precipitarea… sunt toate cauzate de o urgență stresantă. Da, graba este cel mai mare dușman al omului și, dacă n-ar fi controlată, ar putea arunca totul în aer, iar dumneavoastră ați putea pierde totul!

Duminică dimineața, ucenicii lui Iisus au fost la Mormânt, după Învierea Domnului Iisus. Însă, cum nu L-au văzut și nici nu L-au găsit, s-au întors, imediat, acasă, fiindcă le era frică și erau grăbiți, foarte grăbiți. Însă, cui i-a apărut Domnul Iisus? Mariei Magdalena, care era acolo, la intrarea în Mormânt, revoltată, cu ochii în lacrimi – fiindcă nu știa unde era Trupul Domnului ei -, și neconsolată…

Maria nu avea unde să meargă, pentru că locul unde se afla era ultimul unde a fost Domnul ei, nu avea nici un sens să meargă în altă parte. Așadar, chiar și inconștient, Maria Magdalena a decis să aștepte cu răbdare un Semn, ca El să se reveleze.

Ucenicii, la rândul lor, erau grăbiți, nerăbdători, de aceea Domnul Iisus nu li s-a Revelat. Și, nu vă înșelați, Isus i-a văzut, dar ei nu L-au văzut pe El. Într-adevăr, Domnul Iisus nu se descoperă celor care sunt grăbiți, pentru că graba este un semn de nesiguranță.

Asta observăm la oamenii care vor să vadă Puterea lui Dumnezeu în viața lor sau la cei care vor să facă Lucrarea lui Dumnezeu ca și Colaboratori, Misionari, Preoți, însă, din nefericire, sunt grăbiți, își doresc ca totul să se întâmple exact așa cum vor ei. În schimb, Lucrarea lui Dumnezeu nu este pentru acela care vrea sau alege să fie pe fugă, ci pentru acela pe care îl alege Dumnezeu și care are răbdare să-L aștepte!

Există oameni care fac puține lucruri, dar care vor să vadă multe rezultate, vor ca totul să fie gata ieri, dacă se poate, fac seminarul și vor imediat să lucreze pentru Dumnezeu… au ceva timp de când sunt în biserică și cred că asta este ceva nemaipomenit… când ar trebui să se grăbească să devină fii ai lui Dumnezeu – să se Nască din Nou.

Cu toate astea, Domnul Iisus se descoperă numai acelora care sunt consecvenți și care devin un instrument în Mâinile lui Dumnezeu.

În prezent, Centrul de Ajutor Universal este această „Marie”, care se află la ușa Mormântului, revoltată, cu ochii în lacrimi și neconsolată, dar care nu a plecat de la Picioarele lui Iisus și, de aceea, primește Revelațiile lui Dumnezeu.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *