Tăiaţi! Din nou! Acţiune!

Gloria succesului nu constă în a nu cădea niciodată sau în a nu greşi niciodată ci stă în a te ridica oridecâteori cazi şi în a învăţa din greşeli.

Pentru a ajunge în vârf trebuie să parcurgi un drum lung  şi faptul de a putea greşi nu este sinonim cu acela de a nu cuceri gloria succesului.

Când ne uităm la un film, nici nu ne imaginăm cât de asiduă a fost calea ce a fost străbătută pentru ca acel film să se înfăţişeze perfect înaintea ochiilor noştrii. De exemplu, pentru un realizator de film, nu au nici o relevanţă eşecurile temporare pe care le întâlneşte în facerea filmului, ci pur şi simplu crede că este pe drumul către triumf, iar dacă un anume plan nu are rezultatul dorit, îl înlocuie imediat cu altul şi învaţă mereu din greşelile lui. Rezultatele sunt întotdeauna surprinzătoare, ca şi când n-ar fi existat niciodată nici o ratare.

Când omul este victorios, reuşeşte să depăşească dificultăţiile şi continuă să meargă, având mereu înauntrul său siguranţa că greşeală este o ocazie optimă de a te dezvolta şi de a obţine mai multă experienţă.

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *