Valorizați!

 

„ Cine dă mai multă valoare la ceea ce a rămas în urmă şi la ceea  ce este în faţă, este din cauză că ceea ce este înăuntru său e nesemnificativ.”

Când privim anumiţi indivizi nici nu ne imaginăm dezastrul care există înăuntrul lor. În exterior pare că totul este bine, dar  doar perna  lor ştie cantitatea de lacrimi pe care zilnic le varsă! Lacrimi de decepţie, amărăciune, ranchiuni, teamă,  traume şi marcări din trecut. Dar, oare este o bună strategie în viaţa noastră să dăm valoare la ceea ce a trecut? Cum putem obţine fericirea dacă dezgustul trecutului sau temerile pentru ziua de mâine sunt prezente în noi?

Nu putem vedea ca nesemnificativ prezentul nostru, niciodată! Trebuie să luptăm  necontenit pentru a ne debarasa de „cablurile” de fier puternice care încearcă să ne sufoce şi nu lasă să se zărească lucrurile minunate pe care prezentul nostru  ni le aduce.

Treziţiţi-vă în fiecare dimineaţă şi zâmbiţi  vieţii;  daţi valoare lucrurilor mici, care se vor transforma în lucruri mari. Mergeţi în faţă şi simţiţi-vă capabil(ă) , pentru că  ceea ce este înăuntrul dvs este valoros.

Te văd la Centrul de Ajutor, sau în Cer!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *