Îngerii Nopții

Proiectul Îngerii Nopții există din anul 2011, și acționează cu baza pe trei necesități esențiale ale persoanelor care locuiesc pe străzi: fizice, sociale și spirituale.

Acțiunile grupului sunt conectate direct cu salvarea și ajutorul oamenilor străzii, mijlocind pentru mersul lor la adăposturile primăriei (când doresc) și acoperind necesitățile de bază prin intermediul donațiilor de haine, alimente, pături și produse de igienă personală, strânse de grup sau de asemenea prin intermediul donațiilor.

Îngerii Nopții de asemenea oferă servicii gratuite în diverse arii, precum igiena personală (manichiură, pedichiură și frizerie), asistență socială și altele – toate fiind executate de profesionali și parteneri capacitați.

Voluntarii lucrează și cu obiectivul de a ajuta acele persoane să se întoarcă acasă și să își regăsească membrii familiei în orașele de origine, pe măsură ce găsesc parteneri ce să accepte să finanțeze călătoria.

Pentru a ajuta să obțină un loc de muncă, Îngerii Nopții acționează prin elaborarea CV-urilor cu poze și direcționarea lor pentru organele publice ce fac angajări. Grupul de asemenea ajută la alfabetizarea celor ce demonstrează interes, fiind direcționași către proiectul Citește și Scrie, de asemenea al Bisericii Universale.

Grupul Îngerii Nopții doar există pentru că persoane cu suflet mare și angajate cu solidaritatea și iubirea față de aproape lucrează voluntar ca cel ce trăiește în condiții de vulnerabilitate să fie salvat ca un cetățean complet.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *