„Am încercat să umplu golul pe care l-am simțit cu activități și studii”

Asistenta medicală Karen Pereira doar atunci a obținut ceea ce și-a dorit când s-a predat credinței. Află mai multe…

Pentru a umple golul pe care l-a simțit, încă de mică, Karen Pereira, în vârstă de 40 de ani, a căutat o modalitate de a fi fericită în studiile sale. Absolventă în asistență medicală, are încă patru cursuri postuniversitare și mai multe cursuri de specializare în domeniul sănătății. Când a atins apogeul carierei sale, Karen s-a trezit în aceeași situație ca și în copilăria ei: simțind un gol inexplicabil.

Gândindu-se cum să o umple, ea a decis să caute în activitățile fizice o ușurare pentru suflet. „Am început cu reeducarea dietetică și antrenamentul cu greutăți și, în curând, m-am simțit mai bine; dar, am început să observ muzele de fitness și am decis să merg pe aceeași cale. Atunci am început să folosesc steroizi anabolizanți ”, a spus ea.

În aceeași perioadă, Karen și-a întâlnit actualul soț și, în cele din urmă, când a crezut că va fi fericită, a descoperit că partenerul ei suferea de o depresie profundă.

„Au fost vremuri dificile, mai ales când a încercat să se sinucidă”, spune ea.

În momentul disperării, soțul lui Karen a ajuns să cunoască lucrarea de credință a Locașului Duhului Sfânt și, hotărât să se schimbe, s-a dăruit lui Dumnezeu, servind drept exemplu soției sale.

Când ea a ajuns pentru prima oară la Locașul Duhului Sfânt, ea s-a așezat în ultimul rând, ca nu cumva cineva cunoscut să observe că ea este acolo. Avea rușine, era preocupată cu ce oamenii vor gândi despre ea. Dar în timpul slujbei ea a fost surprinsă de faptul că s-a regăsit în tot ceea ce s-a vorbit la acea slujbă.

Din acea zi ea a hotărât că nu va mai lipsi nicio duminică, ea se simțea mai liniștită, mai fericită, și după o perioadă scurtă a fost umplut și golul din interiorul ei, a fost pecetluită cu Duhul Sfânt.

„Câteodată eu mă gândesc că aș schimba totul, diplomele mele, munca mea, experiența mea profesională ca să fi fost crescută la Locașul Duhului Sfânt, pentru că iubirea pe care am primit-o aici, educația, orientarea eu nu am găsit-o nicăieri altundeva. Astăzi eu am o viață nouă.”, a concluzionat ea.