Nașterea într-o familie de sinucigași a dus-o la depresie

„Adolescența mea a fost marcată de sinuciderea străbunicii mele, a unchiului meu, al verișorului meu și a mamei mele … după aceea, am încercat și eu sinuciderea de mai multe ori”.

La vârsta de 13 ani Dinora și-a pierdut mama, care a ajuns să-și ia viața după multe amenințări. De atunci, viața ei nu a mai fost niciodată aceeași…

„Străbunica mea, un unchi și un verișor s-au sinucis deja din familia mea. Eram emigranți și, când ne-am întors în Portugalia, familia avea propria afacere care nu mergea bine. În acel moment, mama a început să meargă la vrăjitoare. A cheltuit toți banii cu asta, până când a început să aibă probleme financiare, dar starea ei doar se înrăutățea.”

MOARTEA PĂRINȚILOR. „Cu toate acestea, mama mea a fost internată în spital, a făcut cure de somn, dar nu a fost de nici un folos. A spus în mod constant că se va sinucide… Dar când s-a sinucis, viața noastră s-a oprit. Am devenit o persoană foarte tristă, traumatizată, nu dormeam, am luat calmante. Mi-a fost frică, eram foarte panicată de a fi singură acasă. Auzeam zgomote, vedeam forme. Iar când tatăl meu a murit, totul s-a înrăutățit, până când am încercat din nou să mă sinucid, bând înălbitor. Am fost internată o săptămână în spital, ca urmare, mi-am pierdut locul de muncă și am intrat în depresie.”

Dependențe și accidente

„Cu toate acestea, am început să fiu rebelă. Ieșeam noaptea, aveam dependențe de droguri, tutun și trebuia să am multe luxuri, dar nimic din acestea nu mi-a adus fericirea. De câte ori veneam în Portugalia în vacanță, aveam un accident. Într-unul dintre accidentele pe care le-am avut băută, eram ieșită noaptea, am fost drogată și am luat cheia mașinii, dorind doar să mă sinucid. Am avut un accident și am rămas fără permis. Viața mea a devenit doar muncă, pentru că eram complet îndatorată. De asemenea nu am avut o relație bună cu nici unul dintre iubiții mei, pentru că am căutat bucuria și fericirea în ei. ”

Realizare totală

„Așa am ajuns să cunosc Locașul Duhului Sfânt, a fost ultima mea ușă, pentru că aș fi ajuns să mă sinucid. Primele semne pe care le-am avut a fost că am putut dormi noaptea, au dispărut durerile de cap, precum și probleme cu rinichii și ovarele. Am început să simt bucurie, depresia a dispărut și nu mai iau niciun medicament. După un timp, am renunțat la tutun și la toate celelalte dependențe. Astăzi sunt căsătorită, suntem fericiți, tovarăși și prieteni și avem propria noastră afacere. Nu am nevoie de luxuri, ieșiri în nopți, dependențe, pentru că Duhul Sfânt m-a umplut și mă simt împlinită în toate domeniile.”

Dinora