“Aveam totul, dar în același timp nu aveam nimic”

Citatul este de la un fost model internațional, Marcia Carolina, care abia după ce L-a acceptat pe Domnul Iisus, a găsit pacea pe care o căuta

În ciuda frumuseții, bogățiilor și călătoriilor în locuri paradisiacale, nimic nu a reușit să umple golul pe care l-a simțit Marcia Carolina Lins de Oliveira. Ea spune că la 16 ani a început să lucreze într-un mall din orașul ei natal, în Joao Pessoa, Paraiba. Frumusețea ei a atras atenția tuturor și a fost încurajată să urmeze o carieră de model.

“Acolo, mi-am făcut prietenii și unele dintre ele au lucrat deja în domeniu și îmi spuneau mereu că trebuie să lucrez ca model, pentru că eram o fată foarte frumoasă”, relatează.

Carolina, apoi, a ajuns să participe la un concurs realizat în orașul ei și a fost chemată să lucreze în capitala Sao Paulo.

“Când am ajuns în Sao Paulo, am găsit totul minunat, am fost fermecată. Curând am început să beau, să fumez și am început să consum droguri, cum ar fi răspândirea parfumului și, mai târziu, cocaina”, a spus.

În ciuda dependențelor și a tristeții profunde care a venit cu ele, Carolina a fost chemată să lucreze în Europa, prima ei destinație fiind Franța.

“M-am gândit că, plecând din Brazilia, toată suferința mea se va sfârși, dar acolo m-am scufundat și mai mult. Am cunoscut droguri noi și, de mai multe ori, am avut supradoze. La o petrecere, am întâlnit o persoană foarte importantă și am primit o altă invitație: acum, să locuiesc în Dubai [orașul din Emiratele Arabe Unite cunoscut pentru centre comerciale de lux, arhitectură ultramodernă și viața de noapte]. Odată ajuns acolo, totul s-a destrămat. Am avut totul, dar, în același timp, nu am avut nimic ”, se lamentează ea.

Mult mai mult decât o prietenă

Într-una din călătoriile ei în jurul lumii, Carolina spune că a întâlnit un alt model, care a locuia în Spania. Au devenit prietene apropiate, dar din cauza că lucrau în țări diferite, după un timp, au pierdut legătura.

Cu toate acestea, într-o zi, suferind mult, tânăra a primit un mesaj de la mama ei (care participa deja la Locașul Duhului Sfânt), care i-a cerut să urmărească un videoclip cu o mărturie. “Nu mă interesa să îl deschid. Mama mea a insistat și, până la urmă, l-am deschis”, spune, fiind surprinsă de mărturia a exact acelei prietene cu care a pierdut legătura.

“Acesta m-a afectat. Viața ei s-a schimbat, așa că am decis să încerc și eu, și am intrat pentru prima dată în Locașul Duhului Sfânt”, relatează ea.

Atunci a început schimbarea vieții ei. Chiar după prima slujbă, ea se simțea liberă, parcă a căzut o mare greutate de pe ea. A început să frecventeze slujbele și să vadă minunile lui Iisus în viața ei. S-a lăsat de dependențe, a început să gândească diferit, a renunțat la prieteniile vechi, pentru că nu mai aveau nimic în comun. Și-a găsit prietene noi, și cel mai important, ceea a schimbat în totalitate viața ei, a fost botezată cu Duhul Sfânt.

„Astăzi sunt o persoană nouă, pot să spun că sunt o nouă creatură, cei care m-au cunoscut de dinainte, pot spune că transformarea mea a fost de la apă la vin.”, relatează.

Dacă ai nevoie de ajutor, acceptă această invitație și participă chiar astăzi la o slujbă la Locașul Duhului Sfânt cel mai apropiat de casa ta. Apasă aici pentru a vedea adresele.