Cea mai mare minune pe care eu o puteam primi a fost să am Duhul Sfânt

Alexandra suferea cu dificultăți în căsnicie și în viața financiară, pe lângă problemele grave de sănătate. Dar, a învățat să își folosească credința inteligentă și aceasta i-a schimbat viziunea.

Ea provenea dintr-o copilărie distrusă, dintr-o familie distrusă cu probleme financiare și un tată agresiv, Alexandra a rămas gravidă chiar de tânără, la 16 ani. Ea s-a căsătorit, dar căsnicia a durat doar 1 an. Din această cauză, tânăra a alimentat înăuntrul ei o lipsă, care o făcea să accepte orice persoană în viața ei, doar pentru a nu rămâne singură. Atunci, a optat pentru a doua relație, învăluită de gelozie și trădare. Și, începând de atunci, ea a început să fie bolnavă.

“Eu nu aveam viață. Eu petreceam tristă cele 24 de ore pentru tot ceea ce se întâmpla cu mine. Începusem să am fibromialgie. Dacă, a existat un nivel de durere, acea boală este nivelul maxim, a spus.”

Numaidecât, a survenit tristețea profundă și sindromul de panică. Alexandra lua diverse medicamente și nimic nu rezolva. Mai apoi, ea și soțul ei, ambii oameni de afaceri, au acumulat o datorie de milioane. În acest timp, sora ei mai tânără, încă o dată, a invitat-o la Locașul Duhului Sfânt. Cu toate acestea, ea nu a acceptat din cauza preconcepției. Până când într-o zi, suferind și cu Hepatita C, femeia de afaceri a căzut pe podeaua din baie, fără putere de a se ridica.

Cine a ajutat-o să se ridice și s-o îngrijească a fost sora ei. Atunci, ea a hotărât să meargă la Locașul Duhului Sfânt. “Am auzit cuvintele Părintelui și au fost ca un aliment pentru cine era fără aliment. Eu nu conștientizasem că există un Dumnezeu care lucrează în viața mea și eu acolo am auzit asta. Și, în acea noapte, eu am avut un somn minunat. Când m-am trezit, eu eram diferită (…) cea mai mare minune pe care o puteam primi la Locașului Duhului Sfânt a fost să am Duhul Sfânt”, a spus.

Duhul Sfânt a pecetluit-o și a schimbat viziunea ei asupra lucrurilor: “O iubire, o iubire atât de mare pentru persoane… Și, în acea zi, TOTUL s-a făcut nou. Nu îmi mai lipsea nimic, eu eram completă.”

Slujbă de credință

Cu o credință inteligentă și fermă, persoanele pot înțelege mai bine Cuvântul lui Dumnezeu. Pe lângă acest lucru, ele reușesc să obțină beneficiile care provin din Tronul celui Preaînalt.

Dumnezeu se poate manifesta doar în viața acelora care Îl caută. De aceea, participă la o întâlnire de credință la Locașul Duhului Sfânt. Și, fiind așa, să fii eliberat de tot ceea ce îți înlătură pacea.

Participă în această miercuri și învață despre cum să primești botezul cu Duhul Sfânt, care este prezența lui Dumnezeu care locuiește în noi. Simultan, este nevoie să știi cum să Îl păstrezi înăuntrul tău.

În București, tu poți merge la Catedrala Credinței, localizat pe Șoseaua Fundeni  nr. 11, Sector 2, București, la ora 9:00, 15:00 și 19:00, sau la un alt Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de tine