După multă suferință în mediul familial, Anderson se gândise să își ia viața

Citește această mărturisire și află cum s-a transformat viața lui

Anderson are 29 de ani și o perioadă lungă din viața sa, el a suferit cu situații de mizerie, violență și moarte. De multe ori, își urmărea tatăl care avea viciul alcoolismului, și îi agresa mama până a făcut-o să leșine. Într-o zi, el s-a revoltat și și-a atacat tatăl cu un cuțit. El a ripostat, de asemenea, cu o lovitură de cuțit în fiul acestuia.

După aceea, mama lui Anderson s-a despărțit de tatăl său. Fără loc de muncă, ea ajunsese să își adune lucruri din gunoi pentru a-și crește fiul. Până când a luat o decizie extremă și s-a implicat în traficul de droguri. A fost și arestată. Imediat, Anderson începuse să aibă gânduri de sinucidere. Simțea ură față de mama sa și dorința de a o omorî, așa cum voia și el să se omoare.

“Atunci când am pus cuțitul la inimă, eu nu mai aveam controlul mâinii mele. Golul era mai pătrunzător decât durerea. Începusem să am halucinații. Eu nu vedeam, dar simțeam prezența, ca și cum ar fi fost mulți demoni venind să mă caute (…), trecând 20 de minute în acea situație, a avut loc stopul cardiac”, a spus el.

Atunci când, mama lui Anderson – care în acea perioadă, deja frecventa Locașul Duhului Sfânt – a acționat credința. “Lăudat să fie Domnul!”, a spus mama lui Anderson, atunci când și-a văzut fiul vindecat. După toată acestă întâmplare, el a participat la seriile de slujbe și a hotărât că nu va mai greși, că se va schimba. A primit Duhul Sfânt și astăzi, el are o viață interioară transformată. Familia, de asemenea, este unită și cu toții sunt în prezența lui Dumnezeu.

Slujbă de deblocare spirituală

Dacă te confrunți cu o problemă similară cu cea a lui Anderson și nu ști cum să găsești o cale de ieșire, participă astăzi la o slujbă de dezlegare și, prin urmare, fi liber de tot ceea ce îți împiedică pacea.

Participă vinerea aceasta la o slujbă special adresată celor care suferă de probleme spirituale. Aceasta este sesiunea de dezlegare. La Catedrala Credinței care este situată pe Șos. Fundeni, nr. 11, Sector 2 București, sau la un alt Locaș al Duhului Sfânt mai apropiat de tine, la ora 9:00, 15:00 și 19:00