”Fiind trădat, a intrat în depresie”

„Am trăit cu o fată timp de trei ani și jumătate, dar am descoperit că mă înșela cu șeful ei. Când a vrut să se separe, am tot încercat să rezolv lucrurile, deoarece chiar ne înțelegeam bine, dar s-a schimbat complet capul ei. Am încercat să rezolv situația, dar până la urmă a plecat de acasă.

Și așa am văzut în depresie. Am ajuns într-o perioadă în care nu puteam să mă întorc acasă, pentru că voiam să ies și când eram afară, voiam să mă întorc acasă. Nu puteam să dorm, aveam atacuri de panică. Dormeam maxim una sau  două ore pe noapte și trebuia să merg la muncă dimineața, și munca mea în construcții era grea. Am ajuns să am 49 de kilograme și fumam 4 pachete de țigări pe zi. ”

Până într-o noapte încă incapabil să doarmă și în timp ce se uită la un program de televiziune, Paul a aflat despre activitatea Locașului Duhului Sfânt și a decis să caute transformarea vieții pe care o dorea și de care avea nevoie. „A fost intr-o zi de luni când am ajuns la Locașul Duhului Sfânt, eram complet distrus din punct de vedere sentimental și chiar m-am gândit să mă sinucid, chiar am încercat odată, dar Dumnezeu nu a dorit asta! Cu toate acestea, prin îndrumarea și credința mea practică, am putut să las răul în urmă și să-mi iert fosta parteneră. Acum sunt o persoană fericită, fără depresie, mănânc și dorm bine și lucrez cu plăcere. ”