”Reușeam doar să rămân închisă în camere întunecate”

„Problemele mele au început cu o depresie majoră pe care am avut-o, ceea ce mi-a creat multe dificultăți în munca mea. Eu, care eram coafeză, trebuia să-i las pe angajați lucrând pe cont propriu, pentru că nu puteam să stau decât în ​​camere întunecate, mereu pe baza medicamentelor. Pentru că eram izolată și întotdeauna închisă în casă, salonul de înfrumusețare a început să aibă dificultăți.

Eu care am fost o persoană foarte activă și muncitoare, muncind multe ore, acum eram slabă și închisă într-o cameră. M-am gândit adesea la sinucidere și am auzit voci care îmi spuneau să termin cu totul. De câteva ori m-am uitat la cuțitele de la bucătărie cu dorința de a mă omorî! Aveam o mulțime de probleme legate de stima de sine, era extrem de nervoasă, iar medicii au spus că va trebui să iau medicamente pentru tot restul vieții mele. ”

„Erau multe certuri în căsnicia mea și, pe lângă toate acestea, fiica mea era foarte nervoasă, iar fiul meu a fost diagnosticat cu artrită reumatoidă. El, care era jucător de fotbal, nu mai putea juca.

Când am cunoscut pentru prima dată Locașul Duhului Sfânt, am văzut acolo o speranță de schimbare, iar în primele zile am încetat să mai iau medicamentele. Treptat m-am eliberat de depresie, m-am întors la muncă și astăzi sunt din nou o persoană activă. Fiul meu a fost vindecat, fiica mea este calmă și căsnicia mea a fost binecuvântată. Astăzi există pace în familia mea! ”