A 11a Zi a Postului lui Daniel

Fala ființei umane

Dumnezeu spune în Ieremia:

“Să nu se laude înțeleptul cu înțelepciunea lui, nici cel puternic să nu se fălească cu puterea lui, bogatul să nu se fălească în bogățiile lui; Ci cel ce se fălește să se fălească cu aceasta: că înțelege și că Mă cunoaște…”- Ieremia 9:23-24

Când primești Duhul Sfânt, El ți-L face cunoscut pe Fiul Lui, Iisus. Odată ce-L cunoști pe Domnul Iisus, atunci poți să te fălești, pentru că, nu este nimic mai glorios, nimic mai puternic, nu e nimic mai mare ca cineva să-L cunoască pe Domnul Iisus. În aceasta stă fala ființei umane.

Imaginează-ți: omul studiază, are o pregătire profesională, are succes, cucerește lumea întreagă, sănătate, cucerește totul! Dar toate realizările din această lume sunt valabile pentru o perioadă limitată, pentru că omul va trăi 80, 90, 100 de ani; dar chiar așa, viața lui va decade, corpul va slăbi, până ajunge momentul în care el coboară în mormânt.

Toată gloria din această lume se rezumă doar la o sută, o sută și câțiva ani. Cu toate acestea, când omul are acces la Gloria lui Dumnezeu, care este cunoașterea, experiența cu Domnul Iisus Hristos, atunci viața lui va dura pentru veșnicie, fala lui este pentru toată veșnicia.

Este o chestiune de inteligență. Gândește-te, ce este mai bine pentru tine? O fală pentru o sută de ani sau o fală pentru toată veșnicia? Tu ești cel care alege! Noi ne facem propriile alegeri.

Să știi un lucru: pentru a-L cunoaște pe Domnul Iisus, nu trebuie să merităm, ci e nevoie doar să ascultăm direcția Duhului Sfânt.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *