A 13a Zi a Postului lui Daniel

Botezat cu Duhul Sfânt și cu Foc

Domnule episcop,

Mă numesc Iolanda și fac parte din grupul Puterea Tinerilor din Belo Horizonte. Acum câteva luni un prieten a fost arestat pe nedrept. El a fost în închisoare la două săptămâni după ce a primit Duhul Sfânt, în ultimul Post al lui Daniel.

El a fost arestat 2 luni și ceea ce el a făcut acolo m-a surprins. Pentru că îl cunoșteam, știam că el va câștiga suflete în arest, dar a fost mai mult decât atât. El făcea întruniri acolo. Luni, vorbea despre prosperitate; marți se ruga pentru eliberarea lor de tot ce este rău și fără frică  punea mâna pe capul deținuților; miercurea căuta Duhul Sfânt; joia era rugăciune pentru familie, îi învăța cum să-și trateze soția și copiii; vinerea și sâmbăta era același lucru. Urmăreau  emisiunea cu slujbele de la Centrul  de Ajutor. Duminica, el distribuia  picătura minunii și deținuții cântau împreună cu el: “Mișcă apele, Doamne, mișcă apele…”

El mi-a povestit că asta a fost ceea ce l-a marcat mai mult, pentru că picătura minunii s-a dat la deținuții din toată închisoarea. El a hotărât vindecarea unuia dintre deținuți, care avea o rană și el a fost vindecat. Deținuții ascultau emisiunea de la Centrul de Ajutor toată ziua și la ora 3 dimineața el îi trezea pe cei care erau în celulă cu  el ca să se roage.

În închisoare era numit preot și deținuții îl respectau mult. Acest băiat a botezat deținuții în închisoare și mulți spuneau că atunci când vor ieși vor merge la Centrul de Ajutor, să mărturisească ce a făcut acest băiat pentru ei în închisoare.

El putea să murmure din cauza situației nedrepte prin care trecea, dar a permis ca Dumnezeu să-l folosească într-un mod grandios.

Sunt câteva luni de când el a ieșit din închisoare, dar el nu se mândrește cu ceea ce a făcut, pentru că sunt puține persoane care știu ce s-a întâmplat. El povestește totul într-un mod natural, inclusiv mie mi-a povestit la fel. Numele lui este Cesar. Domnule episcop, nu puteam să nu vă relatez acest lucru, și chiar dacă am scris mult, a fost necesar.

Dumnezeu să vă binecuvânteze tot mai mult!

Iolanda Gomes

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *