A 9a Zi a Postului lui Daniel

help-706x432-1Așa cum Iisus a venit în lume ca să-Și dea viața ca răscumpărare pentru multe suflete, și Duhul Sfânt a venit ca să-L înlocuiască, în scopul de a continua Lucrarea Lui prin slujitorii Săi.

Cei pecetluiți cu Duhul, obligatoriu sunt conștienți de responsabilitățile lor în ce privește Mântuirea sufletelor. Se gândesc tot timpul la cei pierduți, pentru că Însuși Duhul nu îi lasă să fie liniștiți. Este imposibil ca cineva să aibă Duhul lui Dumnezeu și să nu se gândească la sufletele pierdute așa cum se gândește Dumnezeu.

Mântuirea sufletelor este cea mai grea muncă din lume. Atât de grea, încât Dumnezeu a trimis Duhul Său ca să ne ajute în câștigarea lor.

Cred din toată inima că motivul principal al venirii Duhului Sfânt nu este ca să ca să fie adorat sau lăudat, ci ca să-i abiliteze pe slujitorii Lui în câștigarea de suflete.

Prefer să câștig un suflet pentru Iisus decât să-mi trăiesc restul zilelor adorând Numele Lui. La urma urmelor, ce fel de închinare sau laudă ar fi suficientă, dacă înăuntrul meu este sunetul strigătelor disperate ale celor care  se duc jos în iad?

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *