ADN-ul Duhului Lui Dumnezeu

Să găsim frați din aceeași familie în conflicte este normal. Ceea ce nu este normal este să găsim frați ai aceeași credințe în conflicte. Când se întâmplă asta este pentru că nu sunt ai Lui Dumnezeu.

Cei care sunt născuți din Dumnezeu au Caracterul Lui. Mintea lui Hristos; nouă inimă, care bate de acord cu Tatăl; comportament sincer; cuvânt de onoare; în fine, o diferență brutală în caracterul celor născuți din Duhul lui Dumnezeu.

Mă îndoiesc că cei care sunt născuți din Dumnezeu își dezonorează cuvântul dat! Precum onoarea Tatălui este în împlinirea Cuvântului Lui, același lucru se întâmplă cu Fiii Lui. Domnul Iisus, spre exemplu, învață, căsătoria făcută cu Dumnezeu nu poate fi distrusă. Fiii Lui se țin de cuvântul promis pe Altar înaintea Cuvântului lui Dumnezeu. Cuvântul adevăraților Fii ai lui Dumnezeu au mai multă valoare decât sentimentele.

Cei născuți din Dumnezeu au, în caracterul lor, ADN-ul lui Dumnezeu.

Să vorbim despre caracter în zilele de astăzi este ca și cum ai semăna în mijlocul vijeliei; mergând în contrasens în această lume. Dar, pentru cei care doresc să moștenească Mântuirea eternă a sufletului, nu are nici o valoare să confeseze credința creștină și să se comporte de o formă contrară Cuvântului lui Dumnezeu.

“Dacă rămâneţi în Cuvântul Meu, atunci sunteţi într-adevăr ucenicii Mei.”

 Ioan 8.31

Ucenic nu este cel care confesează sau simte că este, ci cel care urmează, practică, păstrează și ascultă Cuvântul învățătorului lui.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *