Am sacrificat, și acum?

ACUM TRĂIȚI ACEȘTI 5 PAȘI:

”Să nu vă părăsiţi dar ÎNCREDEREA voastră, pe care o aşteaptă o mare răsplătire! Căci aveţi nevoie de RĂBDARE, ca, după ce aţi împlinit VOIA LUI DUMNEZEU, să puteţi căpăta ce v-a fost făgăduit. „Încă puţină, foarte puţină vreme”, şi „Cel ce vine va veni, şi nu va zăbovi. Şi cel neprihănit VA TRĂI PRIN CREDINȚĂ, dar, dacă dă înapoi, sufletul Meu nu găseşte plăcere în el.” Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi ca să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru MÂNTUIREA SUFLETULUI.” Evrei 10.35-39

1-ÎNCREDEREA: Când se ascultă de Vocea lui Dumnezeu, ca Avraam, este nevoie de curaj pentru a face ceea ce poruncește. După ce se ascultă de Vocea lui Dumnezeu și dăruirea pe Altarul Său, este necesară încrederea în caracterul Său, crezând că va îndeplini ceea ce a promis. Din acest motiv, nu trebuie să ne uităm la circumstanțe, ci să ne fixăm noștri pe Promisiunile Sale.

2- RĂBDARE: Perseverența nu este o opțiune, este o necesitate a credinței. Doar perseverează cel ce crede că credința lui nu este degeaba. După ce îngerul a adus vestea că Avraam și Sara vor avea un copil, el a trebuit să persevereze crezând, pentru a avea copilul în brațe, un an mai târziu (Geneza 18.10).

3- VOIA LUI DUMNEZEU: Adevăratul sacrificiul este acela în care se pune pe Altar ceea ce Dumnezeu cere și ceea ce suntem, și în acestea este inclusă și propria noastră voință. Dumnezeu niciodată nu va face ceva ce nu este de acord cu voia Lui, de aceea, întrebați-vă: ceea ce eu cer este voia lui Dumnezeu?

4- A TRĂI PRIN CREDINȚĂ: Dumnezeu nu ne cheamă la o aventură pe Altar. El nu vrea să fim trecători pe acolo, ci să trăim prin credință, adică, să trăim conform Cuvântului Său și să nu stăm cu brațele încrucișate, după ce am urcat pe Altar.

5- MÂNTUIREA SUFLETULUI: Vedem mulți ce, după ce au cucerit prin credință, nu au manifestat credința pentru a-și păstra credința, motivul acestui lucru este lipsa oricărei preocupări cu ceea ce este cel mai important pentru ființa umană și cel mai mare motiv pentru a urca pe Altar: MÂNTUIREA SUFLETULUI.

Când cuceririle vor ajunge, nu abandonați credința pentru a face din cuceririle dvs dumnezeul dvs, și între timp ce cuceririle nu ajung, păstrați-vă încrederea.

A colaborat: Episcopul Andre Cajeu

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *