Aproape…

Zilele astea, vorbeam despre un subiect foarte bun ceea ce le-a făcut pe persoane să înţeleagă de ce nu au succes la Focul Sfânt şi în celelalte aspecte ale vieţii lor.

Multe persoane ajung foarte „aproape”

Aproape să fie botezate cu Duhul Sfânt, aproape căsătorite, aproape realizate, aproape vindecate, aproape eliberate de problemele spirituale, etc.

De ce sunt doar „aproape…”?

Pentru că de asemenea fac aproape că un sacrificiu.

Tânărul bogat era aproape ajuns unde dorea, dar încă îi mai lipsea ceva.

Moise şi poporul erau aproape să intre în Ţara Promisă şi totuşi, le-a lipsit ceva.

Anania şi Safira aproape că au făcut parte din acea măreaţă biserică „primitivă”, dar le-a lipsit din sacrificiu o parte.

Ceva le-a lipsit fiecăruia dintre ei.

Pe de altă parte, îi avem de asemenea pe cei ce aproape că pierduseră tot, dar prin sacrificiu, au ajuns unde trebuia.

Avraam şi Sara erau aproape la sfârşitul vieţii şi aproape că mureau fără a avea un copil împreună, dar totuşi, au reuşit.

Ghedeon şi poporul erau aproape la capătul puterilor, dar, prin el şi prin cei 300 aleşi de Dumnezeu, au reuşit să învingă.

Tacheu aproape că fusese condamnat să meargă în iad căci era un tâlhar, dar, din cauza sacrificiului său, a existat salvare pentru el şi pentru casa lui.

Şi lista continuă…

În acest Foc Sfânt, persoanele vor elimina cuvântul aproape din sacrificiul lor, iar, ca consecinţă, vor elimina de asemenea acest cuvânt din minunile pe care şi le doresc.

Episcopul Macedo
Episcopul Macedo

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *