Binecuvântarea din necazuri

Credința naturală este ceva pe care toată lumea o are. Toată lumea știe că trebuie să muncească pentru a-și câștiga salariul și a putea mânca și că trebuie să planteze și apoi să culeagă. Credința se numește naturală și nu este necesar să crezi în Dumnezeu pentru a acționa această credință, deoarece ea este pusă în acțiune în mod natural. Totuși, credința pe care Biblia o învață este supranaturală, ceea ce contrazice naturalul și vine de la Duhul Sfânt. De asemenea, ne ajută să înțelegem necazurile.

În credința supranaturală, o persoană își sacrifică eu-l ei, poftele și dorințele sale pentru a fi pe placul celui care nu vede, nu atinge și nu simte, care este Însuși Dumnezeu. Acest tip de credință, evident, ne face să ne confruntăm cu necazuri, pustii și dificultăți. De aceea, Pavel spune că „dar ne lăudăm și în necazuri, știind că necazul lucrează răbdare, și răbdarea, experiență; iar experiența, speranță;” (Romani 5:3-4).

Tu care treci print-un necaz, pentru că credința ta este supranaturală, mulțumește lui Dumnezeu și el te va face să rămâi până la sfârșit. Pentru că, dacă trăim prin credința naturală, vom fugi de război și cine fuge este împușcat când este capturat de inamic. Deci, tu, care trăiești prin credința supranaturală, zâmbește, pentru că aceste necazuri produc răbdare și perseverență pentru a avea o credință mai solidă și mai robustă, capabilă să te facă uriaș atunci când înfrunți și învingi răul.

Și aceasta produce experiență și persoana devine echilibrată, concentrată și capabilă să ia poziție în fața războaielor, luptelor și dificultăților. Și aceste experiențe produc speranță.

Iisus a spus că vom avea probleme și dificultăți, că vom trece prin necazuri și prin sita de foc care purifică aurul pentru a-l face mai curat. Deci, tu care ești în credința supranaturală, bucură-te și menține-te tare, pentru că aceasta va trece. Dar pentru a avea această credință supranaturală, este necesar să fii născut din Dumnezeu și să primești botezul cu Duhul Sfânt. Altfel, cu greu va fi posibil să supraviețuiești în această lume.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *