Bucuria noastră

Desfătarea noastră nu constă în cuceririle personale sau materiale; bucuria noastră este rezultatul de după trecerea prin deşert, este în duhul nostru smerit, în viaţa însăşi, în inima zdrobită, în ochii luminaţi, în corpul purificat, în mintea reînoită, în comportamentul cumpătat de Cineva care nu se vede.

Bucuria noastră, o găsim în persoanele pe care nu le cunoaştem, este pe feţele grosolane transformate în chipuri angelice, în cuvintele şi atitudinile greşite care sunt stopate.

Noi nu ne bucurăm de ceea ce primim ci de ceea ce dăm, ne bucurăm de fericirea poporului care are totul fără măcar a avea nimic, ne bucurăm de lacrimile dinaintea altarului.

Desfătarea noastră este în vieţile care nu sunt ale noastre şi sunt vieţi transformate, iluminate. Ne bucurăm pentru cei ce vorbesc cuvinte ce nu se pot traduce ci provin din limbi nepământeşti şi noi vedem slava în lucrul acesta.

Ne găsim plăcerea în luptele şi în dificultăţile celor ce reflectă iubirea neclintită şi care nu au nevoie de consolarea umană căci din interiorul lor, curg râuri de apă vie.

Asta e plăcerea Universală

Episcopul Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

JOSE EGBERTO DE FREITAS Răspunde 27 decembrie 2010 la 3:39

PASTOR,GOSTARIA DE SABER COMO O POVO ROMENO RECEBE O EVANGELIO,E QUAIS AS PRICIPAIS DIFICULDADES EM RELACIONAR COM A GENTE,SEI QUE É UM PAIS MUITO BONITO,MAS MUITO CARENTE.

ABRAÇOS,EG.