Cât ești dispus să plătești?

Cu cât mai mare este prețul unui produs, știm că mai mare este calitatea sa. Garanția, durabilitatea, utilitatea și exclusivitatea de asemenea sunt incluse în preț. Dacă prețul pentru a obține un produs este mic, imediat bănuim și ne gândim de două ori dacă merită cu adevărat să îl cumpărăm. De multe ori, chiar luam un asemenea produs acasă, dar deja avem siguranța că, în curând, va fi nevoie să îl schimbăm.

Totul în viața are prețul său – nu doar bunurile materiale, ci de asemenea cuceririle personale. Și cât ești dispus să plătești va determina calitatea a ceea ce vei obține.

Cât ai plăti pentru o căsnicie stabilă? Pentru o carieră de succes? Pentru să sănătate de fier? Pentru pacea interioară?

Există cei dispuși să își sacrifice dorințele firești, carnale, să caute persoana corectă și să urmeze sfaturile lui Dumnezeu, pe când alții preferă să facă ceea ce vor, să se dăruiască primului care apare și să își urmeze propriile inimi.

Puțin investesc în cunoștințele lor, studiază și lucrează din greu. Majoritatea preferă să înșele patronul, să opteze pentru șpagă și să calce pe celelalte persoane. Sunt persoane ce se țin de o rutină de alimentație echilibrată și exerciții. Dar majorității persoanelor le este lene să facă exerciții și nu renunță niciodată la plăcerea de a mânca alimente cu calorii.

În mijlocul nostru, vedem atât persoanele ce ascultă de Cuvântul lui Dumnezeu cu fidelitate precum și pe cei ce Îl urmează cum vor ele.

Iată de ce există căsnicii lungi și cele nereușite, mari profesioniști pe prima pagina a revistelor și mari impresari în spatele gratiilor, persoane sănătoase și persoane bolnave, învingători în credință și religioși ce suferă amarnic. Diferența între un caz și celălalt este în prețul pe care fiecare a fost dispus să îl plătească pentru a cuceri obiectivul său.

În această lume, este mai ușor să folosești minciuna pentru a cuceri decât adevărul, având în vedere că prima aduce rezultate imediate și cealaltă necesită de mai mult timp și energie. Dar nu uita: gradul de dificultate la cucerire este proporțional cu calitatea a ceea ce vei cuceri. Așa cum a venit de asemenea așa va și pleca.

Cât ești dispus să plătești: prețul ridicat al adevărului sau prețul ieftin al minciunii? Tu decizi. După, nu vei avea dreptul de a reclama despre ceea ce ai luat acasă.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *