Trebuie să plătim prețul!

muro”După ce a trecut Iisus iarăşi de cealaltă parte cu corabia, s-a adunat mult norod în jurul Lui. El stătea lângă mare. Atunci a venit unul din fruntaşii sinagogii, numit Iair. Cum L-a văzut, fruntaşul s-a aruncat la picioarele Lui şi I-a făcut următoarea rugăminte stăruitoare: „Fetiţa mea trage să moară; rogu-Te, vino de-Ţi pune mâinile peste ea, ca să se facă sănătoasă şi să trăiască.” Iisus a plecat împreună cu el!” (Marcu 5.21-24)

Iair era un om foarte religios, citit, foarte influent și important în comunitatea lui – pentru că era unul din fruntași – pe scurt, avea totul. Dar, la ce i-a servit acest „tot”, dacă nimic din toate astea n-a putut să-i salveze viața fiicei lui? Așadar, a trebuit să decidă: să-și urmeze religia, înșelându-se, sau să sacrifice totul, pentru a avea o experiență cu Iisus.

La asta vreau să reflectați: la ce vă servește să rămâneți blocat în cunoștințele, diplomele, biserica, titlul, faima sau poziția dumneavoastră, dacă sunteți nefericit?

Iair a preferat să renunțe la ele. A renunțat la tot ce era și s-a aruncat la picioarele Lui Iisus. Numai o persoană smerită poate să facă asta; un om sincer care înțelege că numai așa, putem să avem o întâlnire adevărată cu Iisus.

În mijlocul unei mulțimi mari, Iisus a fost singur cu el și cred că acum Iisus vrea să meargă cu dumneavoastră, pentru că acolo unde vreți să meargă El, acolo vine viața.

Fiica lui Iair a înviat. Căsnicia dumneavoastră, economiile, sănătatea, sufletul, totul poate să învie acum. Având în vedere acest lucru, ce veți face?

Sper că în acest moment luați o decizie, lăsați totul deoparte și, acolo unde sunteți, vă aruncați la Picioarele Lui Iisus. Vă asigur că astăzi veți fi mântuit!!!

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *