Comoara Credinței

În ciuda faptului că este abstractă, Credința este o armă de atac și apărare. Totul în această lume depinde de acest instrument.

Ca să se concretizeze în beneficii, Credința depinde de atitudinea sau curajul de a sacrifica pentru ceea ce se crede.

Cea mai mică îndoială este suficientă pentru a bloca curajul și pentru a renunța la obiectiv.

Cea mai mică îndoială pe piața financiară este suficientă pentru a duce în jos Bursa de Valori din orice țară. Același lucru este valabil și în privința altor afaceri.

Un zvon de îndoială despre un anumit produs este de ajuns ca să se “prăbușească” comercializarea și fabricarea lui. Toată lumea știe asta.

Ce medic sau profesionist se lipsește de credința în capacitatea lui intelectuală ca să aibă succes? Ce guvern democratic ignoră aprobarea populară? Ce agricultor se lipsește de credința în pământ și în condițiile climatice pentru a semăna?

Viața implică credința. Credința implică iubire, sănătate, familie, afaceri, carieră profesională, studii, știință, în fine, Credința face parte din TOTUL ÎN VIAȚĂ.

Singurul lucru cu care Credința nu are nici o  parte este religia. Cel puțin Credința supranaturală. Atunci când se leagă în mod greșit credința cu religia, acest gen de credință este credința naturală care implică sentimente; nu are nici o legătură cu Credința Biblică, cu Credința care implică intelectul, rațiunea.

Credința religioasă se referă la credința emoțională, este rezultatul a ceea ce este natural pentru ființa umană. Oamenii cred pentru că văd, ating și mai presus de toate simt…

Autorul Credinței inteligente a spus:

“Însă cel drept al Meu va trăi prin credinţă.”

Evrei 10:38

Dreptatea vine din Credință; viața vine din Credință.

Nu este dreptate fără implicarea Credinței.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *