Credință Autentificată

Ca un document să fie considerat adevărat este necesar ca el să fie autentificat. Această autentificare este necesară în toate chestiunile importante care învăluie identificarea, compromisul și garanția. Orice informație care nu este considerată autentică devine invalidă și este considerată ca și falsă. Nimeni nu se încrede în ceea ce nu deține mijloacele necesare pentru a fi considerat adevărat, și nu poate fi făcut nimic cu sau prin intermediul acestui ceva.

Așa de asemenea este credința; ea trebuie să fie autentificată de Dumnezeu ca să fie considerată adevărată și să aducă rezultate. Dar, din nefericire, mulți încearcă să producă roade cu credința lor și nu reușesc pentru că folosesc o credință ilegală, care nu a primit autentificarea de la Dumnezeu. Aceste persoane au ignorat faptul că Cel PreaÎnalt nu a considerat autentică credința fără sacrificiu.

Sacrificiul este unica dovadă că credința există și este adevărată. Conform este scris, credința fără fapte este moartă (Iacov 2.17). Până la urmă cum să se dovedească existența unui lucru care nu se vede? Doar cu rezultate vizibile! Așa cum existența vântului este dovedită de balansul frunzelor pomilor, existența credinței este dovedită de atitudini de sacrificiu.

Cine renunță la voințele sale pentru a face ceea ce Dumnezeu orientează în Cuvântul Său primește pecetea autentificării a credinței ei. Caz contrar, credința rămâne doar pe buzele celui ce o profesează și, așa cum o informație nu poate fi considerată adevărată doar prin cuvinte, credința nu poate fi validată de afirmații fără dovezi.

Dacă pentru lucrurile trecătoare din această lume autenticitatea este necesară, mult mai mult este necesară pentru lucrurile lui Dumnezeu, care învăluie eternitatea.

Credința validă are puterea de a identifica pe cineva ca fiu al Celui PreaÎnalt, să dovedească compromisul pe care îl are cu EL și să garanteze Mântuirea eternă a sufletului lui. De aceea, Dumnezeu nu se încrede și nesocotește credința neautentificată. Dacă acest tip de credință nu poate fi folosită nici ca monedă de schimb pentru cuceririle pământești, mult mai puțin nu poate fi folosită pentru cuceririle cerești!

Nimeni nu va putea trăi o viață de calitate sau să intre în cer de o formă ilegală. De aceea, trebuie să legalizăm credința noastră zi de zi, prin atitudini de sacrificiu.

Dumnezeul autentic cere credința autentică. Și dacă credința dvs este invalidă, dumnezeul dvs de asemenea este invalid – pentru că dumnezeul dvs sunteți dvs înșivă.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *