Cum să te naști din Duh?

Nașterea fiului lui Dumnezeu nu se întâmplă cu interferență umană. Nici biserici, nici doctrine și mult mai puțin multele cunoștințe biblice nu fac posibilă nașterea din Dumnezeu. Nașterea din Duhul Sfânt este o lucrare exclusivă a Lui. Forma cum El realizează această minune a minunilor, este aceeași ca la generarea lui Iisus.

Maria l-a întrebat pe înger cum Iisus putea să fie generat în ea dacă nu avea nici un contact cu un bărbat. Precum ea, majoritatea persoanelor cred că se nasc din Dumnezeu prin faptul că Îl acceptă pe Iisus ca Mântuitor, și pentru că s-au botezat în apă. Deși este o doctrină creștină, chiar așa este insuficientă pentru noua naștere promisă.

Îngerul a răspuns:

”Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine, şi puterea Celui Preaînalt te va umbri.” Luca 1.35

Așa cum Iisus a fost generat în pântecele Mariei, de asemenea fii lui Dumnezeu sunt generați de Duhul Sfânt, adică, El îi învăluie cu umbra Lui. În acel moment, există multe lacrimi. În primul rând, de tristețe din cauza păcatele comise, deja că Duhul o convinge de acest lucru. Și, simțindu-se complet pierdută, persoana caută pe cineva ce o poate salva. Și, încă odată Duhul Sfânt I-L arată pe Mântuitor.

În același moment, persoana se dăruiește Domnului Iisus cu toate forțele sale, din toată inima și cu toată înțelepciunea. Din acel moment, lacrimile de tristețe se transformă în bucurie și fericire nedivizibile. Din acel moment înainte, persoana începe să aibă caracterul Divin pentru a trăi în noutate de viață.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *