Dacă însetează cineva…

În ultima zi a marii sărbători, când persoanele deja erau în totalitate dăruite ca să profite, Iisus S-a ridicat și a strigat:

”Dacă însetează cineva, să vină la mine și să bea. Cel ce crede în mine, după cum a spus scriptura, din lăuntrul lui vor curge râuri de apă vie.” Ioan 7.37-38

Iisus strigă după tine care te-ai îndepărtat, ce ești trist, mâhnit sau beat de atâtea religii. El te vede, ascultă rugăciunea ta, dar doar așteaptă ca tu să vii la El.

Din acest motiv noi vom începe Postul lui Daniel.

Acest post va fi un tratament spiritual. Vom lăsa, timp de 21 de zile, lucrurile seculare ale acestei vieți, ale acestei lumi și ne vom concentra, vom concentra mintea noastră 100% în ceea ce Dumnezeu a spus în Cuvântul Său.

Cine vrea să bea din Apa pe care Iisus dorește să o dea, va face acest sacrificiu de a lăsa rețelele de socializare, mall-urile, cinema-ul, teatrul, telenovelele și tot ceea ce nu are nicio legătură cu credința în Domnul Iisus.

Tu vei studia, vei merge la locul de munca, vei face ceea ce trebuie făcut, dar nu-ți vei distrage atenția cu ceea ce nu are legătură cu lucrurile lui Dumnezeu.

Așa, cel ce dorește această Apă ce aduce viață, trebuie să meargă la Izvor, care este Iisus, deoarece doar El poate să facă din tine un Izvor care să țâșnească râuri de Ape Vii.

Iisus a zis: Dacă însetează cineva, să vină la Mine…
Din acest motiv, dacă ai sete de Duhul lui Dumnezeu, participă la Postul lui Daniel, ce va începe în această duminică, 22 septembrie, de la miezul nopții (de sâmbătă spre duminică).

Și în ultima zi din acest post, 13 octombrie, vom avea o petrecere extraordinară, în care Dumnezeu va coborî peste noi toți, printr-o modalitate perceptibilă, și va aduce o nouă viață, cu plenitudinea Duhului Sfânt.

Timp de 21 de zile, ne vom gândi doar la lucrurile de Sus.
Și tu ești invitatul nostru!

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *