Dacă puteam să mă întorc la CdA

Ah! Dacă puteam să mă întorc din nou la Biserica Universală

a Împărăţiei Lui Dumnezeu, mă căiesc până acum,

că m-am dus la o altă biserică…

Of! Eu eram atât de fericit la Biserica Universală, dar din cauza criticilor din partea multor persoane, înclusiv ale părinţilor mei care sunt împotriva acestei biserici, am plecat şi am ales să merg la Biserica Penticostală.

Totuşi, navighez zilnic pe Blog-ul Episcopului Macedo, căci doar atunci, mă simt mai ferm.

Of! Dacă puteam să mă întorc din nou la Biserica Universală, mă căiesc până acum, că m-am dus la o altă biserică. Căci eram mai fericit şi nu aveam atâta tristeţe în viaţa mea cum o simt acum.

Astăzi, mă simt numai trist, fără voinţă de a face nimic, nici măcar nu-mi mai găsesc forţă ca să dau continuitate la facultatea mea de medicină. Dacă ascultam pe părintele care în vremea aceea trecuse în oraşul meu, care mereu îmi zicea că eu trebuie să depăşesc peste toate aceste critice, cu siguranţă nu stăteam în această situaţie. Am un început de depresie pentru că nu pot să-mi descarc sufletul cu pastorii penticostali, cum pot să fac cu preoţi Bisericii Universale.

La Biserica Universală, am fost botezat în apă şi cu Duhul sfânt, am fost sfinţit ca un slujitor al lui Dumnezeu (lucrător), am fost deasemenea responsabil grupei Puterea Tinerilor din oraşul meu, dar pentru faptul că părinţii mei m-au influenţat atât de mult să renunţ la tot ce făceam aici, n-am mai rezistat presiunii şi am renunţat la cea ce-mi plăcea să fac ca să ascult vocea lor.

Acum, mă căiesc, pentru că nu ştiu să fac altceva decât să plâng şi să mă închid în casă, căci nu mă mai bucură nimic.

Dar într-o zi promit că mă voi întoarce la cea mai bună biserică din lume, BISERICA UNIVERSALĂ. Chiar dacă părinţii mei nu vor să mai mă vadă în faţa ochiilor lor, nu-i nici o problemă, cel mai important pentru mine este mântuirea mea, pe care atât de mult o doresc…

Din partea unui prieten al dvs.

 

Ep .Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *