De ce nu suntem perfecți?

”Eu sunt Dumnezeul cel Atotputernic, umblă înaintea mea și fii desăvârșit.” Geneza 17.1

Atunci este posibil să fii perfect. Este suficient să umbli în prezența lui Dumnezeu…
Dar cum să faci asta în fiecare zi, tot timpul? Aici este problema, este aproape imposibil! Nu pentru că Dumnezeu îngreunează asta, ci pentru că noi avem înclinări ce ne conduc să ieșim din Prezența Lui.

Este foarte comun, după o zi de muncă, chiar și în Lucrarea lui Dumnezeu, slujitorul lui Dumnezeu să dorească ”să se odihnească”, și nu este nimic greșit în asta, cu excepția modului în care ne odihnim în mod normal, ce nu este cel mai recomandat..

Observăm asta atunci când suntem în Postul lui Daniel și ne îndepărtăm de toate tipurile de informații de divertisment din lume, cum în general ne odihnim? Căutând un film creștin pentru a privi. Adică, dorim să ne odihnim într-un mod terț, ca și cum cineva ne-ar putea proporționa odihna mintală de care avem atât de multă nevoie. Doar că nu este așa. Pe parcursul acelui film creștin, nu ne odihnim, ci doar trece timpul.

Divertismentul este cea mai mare sursă a distragerii atenției în ultimele timpuri, și pentru că nu prezintă mereu vreun rău, îl acceptăm ca pe un mod de relaxare. Ceea ce nu concludem mereu este ceea ce el ne conduce să facem, și anume: să ieșim din prezența lui Dumnezeu.

Acest lucru este foarte clar atunci când se întâmplă între persoane, precum, spre exemplu, când ești lângă cineva care este tot timpul cu telefonul în mână. Acea persoană poate fi acolo lângă tine, dar tu știi că ea nu este cu tine. Și același lucru se întâmplă cu Dumnezeu. El este acolo, doar oare tu ești în prezența Lui?

Să fii în prezența Lui nu este să fii toată ziua în genunchi rugându-te, ci să fii în duh de rugăciune. Este clar că avem multe lucruri de făcut pe zi, dar asta nu înseamnă cu nu putem fi în duh.

Problema este că, în interiorul nostru, credem că deja știm totul, și din acest motiv nu Îl includem mereu pe Dumnezeu în ziua noastră de zi cu zi… și ,de asemenea, acesta este motivul că nu suntem perfecți.

A colaborat: Cristiane Cardoso

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *