Diferența domnilor

„Atunci a venit profetul Șemaia la Roboam și la prinții lui Iuda, care s-au adunat la Ierusalim din cauza lui Șișac și le-a spus: Astfel spune DOMNUL: M-ați părăsit și de aceea v-am lăsat și eu în mâna lui Șișac.
La aceasta prinții lui Israel și împăratul s-au umilit și au spus: DOMNUL este drept.
Și când DOMNUL a văzut că ei s-au umilit, cuvântul DOMNULUI a venit la Șemaia, spunând: Ei s-au umilit; de aceea nu îi voi nimici, ci le voi dărui puțină eliberare; și furia mea nu va fi turnată peste Ierusalim prin mâna lui Șișac. Totuși, vor fi servitorii lui, ca să cunoască lucrarea mea și lucrarea împărățiilor țărilor.” 2 Cronici 12:5-8

Încă o dată, Israelul nu a avut încredere și nu a ascultat de voia lui Dumnezeu.

Prin urmare, a fost în mâinile lui Sișac, regele Egiptului; care a invadat Israelul și a luat totul.

Vezi că poporul Israel, conștientizat de profet, s-a pocăit și s-a smerit în fața lui Dumnezeu, dar acest lucru nu i-a scăpat de a culege consecințele.

Dumnezeu a iertat, a garantat ajutor, dar pentru o vreme i-a lăsat pe oameni să-i slujească pe Sișac, ca să poată vedea DIFERENȚA dintre a-L sluji pe EL și a sluji regilor și împărățiilor acestei lumi!

Nu ai cum! Sfânt sau necurat, credincios sau necredincios; fiecare va vedea în viața lor DIFERENȚA dintre a-L sluji pe Dumnezeu sau pe altcineva!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *