Dumnezeul care ne ridică fața și ne dă pace

Mulți oameni cred că Dumnezeu are o față încruntată sau o față supărată, ca cineva nemulțumit de lume. Dar este exact invers. Binecuvântarea preoțească Îl arată pe Domnul gata să dea sănătate, siguranță, prosperitate și protecție, vezi:

”DOMNUL să te binecuvânteze și să te țină;
Să facă DOMNUL să strălucească fața sa peste tine și să aibă har fața de tine;
Să înalțe DOMNUL înfățișarea sa peste tine și să îți dea pacea.
Și ei să pună numele meu peste copiii lui Israel, iar eu îi voi binecuvânta.” Numeri 6:24-27

Așa cum soarele răsare și scaldă zilnic pământul cu razele sale de lumină, așa și Domnul Iisus strălucește asupra noastră lumina strălucitoare a feței Sale.

Desigur, fața Lui este infinit mai mare decât soarele.

Așadar, cine poate sta cu o înfățișare abătută sau încruntată, în fața celui mai frumos și zâmbitor Chip primitor în fața lui?

Cine corespunde cu privirea Lui, primește în sufletul său o pace fără egal, pentru că, prin credință, vede cea mai mare dintre toate gloriile.

De aceea, trebuie să înțelegem că Dumnezeu este Dumnezeul împăcării. El a căutat întotdeauna să fie Tată, Prieten și Ajutor al poporului Său. Chiar dacă Domnul nu a greșit cu nimic în relația cu ființa umană, primul pas al împăcării a fost întotdeauna a Lui.

Și crucea a fost vârful predării Sale:

”Anume că, Dumnezeu era în Cristos, împăcând lumea cu sine, neimputându-le fărădelegile lor; și ne-a încredințat cuvântul împăcării.” 2 Corinteni 5:19

Așa că Domnul Iisus să ne ridice fața și să ne lumineze cu dulceața Sa viețile noastre și să ne umple cu pacea Lui.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *