Garanția lui Dumnezeu

”Vocea DOMNULUI este puternică; vocea DOMNULUI este plină de maiestate.” Psalmul 29.4

”Ce vom spune atunci față de acestea? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră? El care nu a cruțat pe propriul său Fiu, ci l-a predat pentru noi toți, cum nu ne va dărui de asemenea toate lucrurile cu el?” Romani 8.31-32

Dumnezeu nu ne cheamă la o religie, mult mai puțin pentru a continua cu aceeași viață ca înainte.

În aceste versete din Romani, El ne invită să raționăm. Dacă Dumnezeu a fost capabil să Îl dea pe Propriul Fiu în sacrificiu în favoarea noastră, cum să nu ne dea celelalte lucruri mai minore de care avem nevoie?

Totuși, este clar, ÎMPREUNĂ CU EL ne va da toate lucrurile. De asemenea, dacă ajungem la Fiu, ajungem la restul lucrurilor și acest lucru este o garanție!

Atunci, Vocea lui Dumnezeu spune: pune pe primul loc pe Fiul Meu și vei avea toate celelalte lucruri. Pune pe primul loc toate celelalte lucruri și nu vei avea nimic, deoarece, tot ceea ce va fi cucerit doar prin credință în promisiune, și nu printr-o dăruire pe Altar, viață pentru viață (Domnul Iisus deja a oferit-O pe a Lui, acum așteaptă că noi să Îi oferim viața noastră), va fi precum casa construită pe nisip, ce imediat este dărâmată și devine o mare ruină.

Puternica și măreața Voce a Domnului cheamă pe cel ce vrea să fie al Lui, ca să trăiască prin El și pentru El, și, în consecință, să aibă de la El mult mai mult decât necesită, ca, El să fie glorificat prin intermediul vieților noastre.

Totul pentru unicul și sfântul Dumnezeu, Domnul nostru!

A colaborat: Episcopul Wagner Negrao

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *