Greutăți și păcate

Dăruind viața Domnului Iisus, omul începe marea cursă a existenței sale, care va dura până la ultima suflare. Această carieră are obiectivul de a testa credința dvs ca să cuceriți premiul maxim: Mântuirea. Lupta este dificilă și lungă, necesită răbdare, adică, rezistență și perseverență, cu finalitatea de a termina ceea ce a fost început.

Pentru a ne încuraja, Duhul Sfânt ne arată un “mare nor” de mărturisiri de credință, adică, de învingători, care au mers pe acest drum și și-au îndeplinit obiectivul în această cursă (Evrei 11.1-40). În afară de asta, au demonstrat fidelitatea lor față de Cel PreaÎnalt cu fermitate pe parcursul întregii vieți. Putem să adunăm împreună cu acest nor de mărturisiri mulți alții care, pe parcursul istoriei creștine, de asemenea au luptat pentru a învinge dificultățile și pentru a se menține încrezători și leali Domnului.

În această cursă spirituală, este necesar să se îndepărteze orice fel de piedică din drum. Până la urmă, nimeni nu reușește să finalizeze “proba sa” dacă duce greutate în spate, pentru că, în afara faptului că va obosi repede, riscă să se împiedice și să cadă. De aceea, este îndemnul de a îndepărta orice greutate și păcat, pentru că ambele, au efecte devastatoare în comuniunea cu Dumnezeu.

Îndepărtarea greutăților înseamnă să scoateți din minte anxietatea în legătură cu proiectele personale din această lume. Căsătoria, cariera și multe altele îngreunează cariera pentru cucerirea mântuirii eterne. Câți nu au început bine această dispută dar, din cauza problemelor sentimentale au renunțat la Premiul cel mai Mare?

Viața spirituală necesită progres și trebuie să fie ridicată cu dispoziție și fără pierdere de timp (Matei 7.24-25), ca la sfârșitul existenței omenești obiectivul să fie cucerit: să primiți premiul aprobării Domnului Iisus Hristos.

Evrei 12.1

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *