Legământ prin sacrificiu

“Strângeți pe sfinții mei la Mine; cei ce au făcut un legământ cu Mine prin sacrificiu. Și cerurile vor vesti dreptatea Lui, căci Dumnezeu Însuși este Judecător.” Psalmul 50:5-6

Acest Psalm este o demonstrare a judecății lui Dumnezeu.

În acea zi, când va judeca, Dumnezeu va chema pe Slujitorii Lui, pe aceia care au crezut în Cuvântul Său, nu doar teoretic, ci în practică.

Dar ce înseamnă să faci legământ prin sacrificiu?

Legământul este atunci când omul renunță la lume, la viața libertină, ca să trăiască o viață în ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu.

Dacă asculți de Cuvântul lui Dumnezeu, ești pecetluit cu Sfințenia Divină, pentru că te-ai lepădat de viața în păcat, ca să trăiești după voia lui Dumnezeu, adică, ai făcut un legământ prin sacrificiu.

Nu este alt mod ca să intri în Împărăția lui Dumnezeu și să iei în posesie binecuvântările Sale: siguranța, prosperitatea, sănătatea, fără să sacrifici, fără să-ți negi dreptul de a trăi în această lume ca să trăiești în Împărăția lui Dumnezeu, care este Împărăția Dreptății.

Muți oameni spun: ”Iisus a sacrificat deja pentru mine, nu trebuie să sacrific.” Dar, Iisus a spus:

“Dacă cineva voiește să vină după Mine (SACRIFICIU), să se dezică de el însuși (SACRIFICIU) și să își ridice crucea zilnic și să Mă urmeze ( SACRIFICIU).” Luca 9:23

Sacrificiu pe trei nivele, adică, trebuie să faci sacrificiul tău!

Ca să trăiești în pace cu tine însăți și cu Dumnezeu, trebuie să renunți  la păcat, la prieteni și dușmani, și să trăiești după credința ta în Domnul Iisus. Acesta înseamnă sacrificiu zi de zi.

“… au făcut un legământ cu Mine prin sacrificiu. Și cerurile vor vesti dreptatea Lui…”

Cerurile vor fi martore ale dreptății noastre, ale sacrificiilor noastre prin credința în Domnul Iisus.

Această convingere a legământului nostru cu Dumnezeu este glorioasă!

Suntem siguri de viitorul sufletului nostru.

Azi, viața noastră reflectă, are gustul, a ceea ce va fi în viitor, pentru că  ne desfătăm cu bucuria, pacea și siguranța pe care Duhul Sfânt ni le dă în fiecare zi.

Totul cu prețul sacrificiului zilnic, constant, prin credință, din credință în credință.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *