Neghină sau grâu?

”Cine vorbeşte de la sine caută slava lui însuşi; dar cine caută slava Celui ce l-a trimis, acela este adevărat şi în el nu este strâmbătate.” Ioan 7.18

Preoți, pastori, episcopi, soții, lucrători, privindu-i cu ochii liberi, toți sunt slujitori ai lui Dumnezeu, vor să își dezvolte ministerul, vor să câștige suflete, dar cum să știm cine își căută propria sa glorie și cine caută gloria Celui care l-a trimis?

Răspunsul este în același verset:

”…acesta este adevărat și în el nu există strâmbătate (nedreptate).”… Ioan 7.18

Putem să facem lucruri extraordinare în tot ministerul nostru, totuși, dacă trăim în nedreptate (păcat), îi înșelăm pe ceilalți, și mai presus de tot, pe noi înșine; așa se detectează neghina (înșelătorul).

Și, fiind vorba de neghină, cel mai rău lucru ce există pentru el, este permisiunea Domnului de a crește în mijlocul grâului până la secerat, deoarece, când va ajunge acel moment, nu va exista Mântuire pentru el.

Cine ar recunoaște că este neghină și s-ar căi. fără îndoială Domnul l-ar putea transforma în grâu, dar el se îndreaptă cu pași largi, spre MAREA SEPARARE DE LA SECERAT:

”…Smulgeţi întâi neghina şi legaţi-o în snopi, ca s-o ardem…” Matei 13.30

Ea va fi arsă în focul etern.

ATENȚIE!
Dacă vă dați seama că sunteți neghină, încă este posibil să vă căiți și să cereți Domnului Iisus ca El să vă facă această transformare (noua naștere), în caz contrar, dvs veți continua ”crescând” în mijlocul grâului, totuși, grâul îndreptându-se spre grânarele lui Dumnezeu (Cer), și neghina legată în snopi pentru a fi arsă în infern.
AI MILĂ DOAMNE!!!

A colaborat: Episcopul Sergio Correa


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *