O oștire ce nu se intimidează

”Mai mult, cuvântul DOMNULUI a venit la Ieremia a doua oară, în timp ce el era încă închis în curtea închisorii, spunând: Astfel spune DOMNUL făcătorul acestei cetăți, DOMNUL care a format-o, pentru a o întemeia; DOMNUL este numele lui: Cheamă-mă și îți voi răspunde și îți voi arăta lucruri mari și puternice, pe care nu le cunoști.” Ieremia 33.1-3

Ieremia era în închisoare, lamentându-se, când Dumnezeu, A DOUA OARĂ, adică, Dumnezeu deja a vorbit cu el înainte, dar din câte pare el nu a reacționat, și pentru a doua oară Dumnezeu a spus: CHEAMĂ-MĂ ȘI ÎȚI VOI RĂSPUNDE și ÎȚI VOI ARĂTA LUCRURI MARI!

Observă că chiar și în momentul durerii, disperării și dificultății, Dumnezeu avea și voia să realizeze lucruri mari. El nu a fost acolo pentru a plânge împreună cu Ieremia, și nu a fost pentru a-l bate pe umăr pe Ieremia, NU! El a fost pentru a scutura, pentru a ridica profetul. Așa este Dumnezeul pe care Biblia ni-L revelă. El vrea să facă lucruri mari dar pentru asta Dumnezeu așteaptă ca fiecare persoană ce spune că crede în El să reacționeze cu această credință și nu cu sentimente.

Dumnezeu nu este un Dumnezeu al sentimentalismului, al milei și al plângerilor. NU!!! El este Atot Puternicul și nu acceptă să ne lăsăm pradă îndoielilor, slăbiciunilor și fricilor. El ne-a chemat, ne-a dat Cuvântul Său și Duhul Său Sfânt pentru a ne face puternici, în special în momentele de dificultate.

Mulți, când înfruntă adversități, trec prin deșerte și nedreptăți, își plâng de milă, fac pe victimile. Și le ajută cu ce? De la cine se dorește să se stârnească mila? Să atingă? Pe Dumnezeu? Persoanele? Ce schimbă asta? NIMIC!!!

Noi suntem LOCAȘUL DUHULUI SFÂNT, suntem poporul Dumnezeului Cel Prea Înalt, facem parte din Oștirea Celui Prea Înalt, și această Oștire nu se intimidează, nu este acomodată, nu se plânge, nu se dăruiește chestionărilor, din contră, este în aceste ore dificile că se ridică pentru a lupta războaiele Domnului Oștirilor.

Dumnezeu caută bărbați și femei puternice, de război, ce ridică steagul credinței în aceste momente, pentru a lupta împotriva infernului și tuturor problemelor pe care el le aduce și nu ca să rămână cu batista plină de lacrimile emoției.

Cine este născut din Duh luptă împotriva problemei, deoarece în el este Sămânța Divină, și nu este și nimic ce să îl poată face să se retragă.

Cine face parte din Oștirea Dumnezeului Viu va înfrânge infernul și tot ceea ce vine împreună cu el.

Fiindcă orice este născut din Dumnezeu învinge lumea; și aceasta este victoria care învinge lumea: credința noastră.” 1 Ioan 5.4

Este în momentele cele mai dificle când vedem cine este cine!

Ca Dumnezeu să te binecuvânteze și să te facă un izvor care să izvorască!

A colaborat: Episcopul Franklin Sanches

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *