Părea imposibil să se schimbe

Grigory_antesGrigory a luat multe decizii greșite și a suferit din cauza rezultatelor. Era obișnuit să se drogheze, să fumeze, să bea și să meargă în cluburi de noapte. Își petrecea noaptea în discoteci, în compania femeilor. Credea că asta e firesc pentru un tânăr de vârsta lui, dar când era singur, era un tânăr singuratic, pentru că după noapte, venea golul.

Înăuntrul lui s-a născut o ură față de oameni, mai ales față de familia lui. Dar, în acel moment, a cunoscut Centrul de Ajutor Spiritual și, participând la slujbe, a început să se elibereze de viciile drogurilor, țigărilor și alcoolului. Cunoștea activitatea grupului Puterea Tinerilor, unde s-a simțit apreciat, pentru că acolo, tinerii credeau în potențialul lui.

Grigory_depoisDupă aceea, Grigory nu mai era același, pentru că avea pace și încredere în el însuși și în obiectivele care trebuiau atinse. A început să lucreze și să investească în propria persoană. A început să se uite la oameni într-un mod diferit, s-a eliberat de acea ură pe care o simțea înainte, a putut să ierte și a început să relaționeze cu rudele și să le respecte.

Astăzi, e un tânăr fericit!

Grigory Listopadov / Puterea Tinerilor – Rusia

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *