Persecuție în Africa

Buna ziua domn Episcop!

Vă scriu doar pentru a vă comunica ce s-a întâmplat aici în Africa Centrală. Săptămâna trecută, a fost un atentat al grupului musulman Seleka la unele biserici creștine, într-un cartier aici din capitală. Cinci preoți au murit.

Din cauza asta, poliția creștină a invadat cartierul musulman și a omorât șapte musulmani – șase arși și unul decapitat.

În această duminică, am avut la slujba principală 712 persoane.

Când am terminat slujba, am fost informat că erau 2 polițiști de pază la poarta bisericii pentru siguranță, au fost trimiși de către autoritatea locală, pentru că s-a anunțat prin radio că acel grup rebel pregătea un atac la bisericile creștine. Când am vorbit cu militarii, ei au confirmat aceste informații.

Domn Episcop, suntem aici în credință și 100% liniștiți. Motivul pentru care vă scriu nu este din cauza fricii sau ceva de genul, este doar ca dvs să știți cele întâmplate.

De vineri, ei au tăiat apa și curentul. Folosim doar generatorul, până când se rezolvă problema. Chiar cu toate aceste lucruri, biserica astăzi a fost plină, mulțumită lui Dumnezeu!

Văd ca un semn foarte bun faptul că autoritățile au trimis poliția, pentru că asta arată că Biserica a atras atenția, pentru că nu am cerut noi.

Domn episcop, diavolul deja este legat! Pentru că, dacă el se ridică este dovada că lucrarea făcută îl deranjează. Vreau ca dvs să știți că eu și soția mea suntem fericiți și în credință, pentru că știm că acest lucru este un semn al victoriei și vom continua lupta cu toată forța. Suntem bine, și lucrarea continuă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Bazați-vă pe noi.

Părinte Marcelo Trinidade

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *