Picioare pe gât

…Apropiaţi-vă şi puneţi-vă picioarele pe gâturile acestor regi!“ Ei s-au apropiat şi şi-au pus picioarele pe gâturile lor. Iosua le-a mai zis: „Nu vă temeţi şi nu vă descurajaţi! Fiţi tari şi curajoşi, fiindcă astfel va face Domnul tuturor duşmanilor voştri împotriva cărora veţi lupta.” Iosua 10. 24-25

Dar realitatea multor persoane care spun că sunt ale lui Dumnezeu este exact alta, pentru că în loc să calce pe inamicii săi (ziduri) sunt sufocate de ei. Dar, de ce?

Deoarece, ca profeția să se îndeplinească există o condiție. În acest caz, condiția este ca persoana să fie tare și curajoasă, ca și piciorul care este pe gâtul ei să fie scos și așa ea să calce pe acel inamic (zid) și să fie realizată.

Din nefericire, nu sunt puține persoanele care nu doar că sunt cu “ștreangul la gât”, cum se spune, ci de asemenea cu cele două picioare ale demonilor pe gâtul ei: cu tristețe, frică, boli, singurătate, vicii, depresie, dezbinare familială, în mizerie etc.

Observați că după ce Iosua a omorât acei cinci regi, el a spus pentru toți soldații săi și pentru popor: “Să fiți tari (pentru a crede în Profeție) și curajoși (ca să sacrificați pentru cucerirea Promisiunii).”

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, el a atârnat acei morți în sulițe în văzut tuturor până la apunerea soarelui, ca și simbol al victoriei, justiției, forței și curajului, pentru poporul lui Dumnezeu.

Poporul lui Dumnezeu nu poate rămâne nici cu ștreangul nici cu picioarele pe gât. Să rămână așa fii necredinței! Dar noi, cei care credem, nu. Nu putem accepta asta!

Poporul lui Dumnezeu trebuie să învingă, să învingă, să învingă, ca să rămână o mărturie vie a împlinirii Promisiunilor Dumnezeului Viu.

Care este ștreangul de la gâtul dvs? Sau mai rău, care este piciorul pe gâtul dvs? Nu acceptați asta!!!

Schimbați situația, dvs puteți! Suntem alături de dvs până la sfârșit.

Doar ca să vă obișnuiți cu textul:

După ce au fost aduşi aceşti regi înaintea lui Iosua, acesta a convocat oştirea lui Israel şi le-a zis conducătorilor oştirii care fuseseră cu el la luptă: „Apropiaţi-vă şi puneţi-vă picioarele pe gâturile acestor regi!“ Ei s-au apropiat şi şi-au pus picioarele pe gâturile lor. Iosua le-a mai zis: „Nu vă temeţi şi nu vă descurajaţi! Fiţi tari şi curajoşi, fiindcă astfel va face Domnul tuturor duşmanilor voştri împotriva cărora veţi lupta.“ Apoi Iosua i-a lovit şi i-a omorât, după care i-a spânzurat de cinci copaci şi i-a lăsat atârnaţi acolo până seara. La apusul soarelui Iosua a poruncit să fie coborâţi din copaci şi să fie aruncaţi în peştera în care se ascunseseră. La gura peşterii au pus nişte pietre mari care au rămas acolo până în ziua de azi.”
Iosua 10.24-27

Imagine: Reproducere din Filmul “Gladiator”

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Adriana Codan Răspunde 6 iunie 2018 la 11:44

Muy bonito. Amen