Preot Online – 24 de ore pe zi

imagemblogÎn 37 de ani de existență, misiunea Centrului de Ajutor Spiritual a fost, întotdeauna, să ajute oameni și să-i conducă la o nouă viață, cu Domnul Iisus.

Pentru a atinge un număr mai mare de oameni și a depăși barierele distanței fizice, a fost creat Preot Online, un sistem de servicii de îndrumare, în care sute de preoți și episcopi oferă, rând pe rând, îndrumare 24 de ore pe internet, în mod gratuit.

În primele luni de existență, mai mult de 300 de mii de persoane au fost, deja, îndrumate, după cum se vede din relatările unora dintre ele:

„M-am depărtat de credință, timp de 2 ani și 4 luni. În această perioadă, am început să sufăr de sindromul de panică, de depresie, de insomnie, am avut vedenii, am auzit voci și am avut o frică absurdă de moarte. Mă vedeam mort, cu lumânări și flori în jurul meu. Inima mea bătea cu repeziciune, tensiunea arterială îmi creștea atât de mult, încât inima a ajuns să se oprească de patru ori, într-o săptămână, la spital. Medicii îmi prescriau calmante puternice, antidepresive, medicamente, cu toate astea, nu se rezolva nimic. Am făcut mai multe teste și analize, dar nimic nu era constant. Am trăit un chin. Atunci, am decis să-mi pun capăt vieții, dar înainte, am accesat Facebook-ul și am vrut să las un mesaj prietenilor mei, înainte de a termina cu această suferință. Dar, în acel moment, am văzut câteva actualizări ale profilurilor și am observat o postare a episcopului Macedo, cu un link către Preot Online, care mi-a atras atenția. Nu știam că exista acest serviciu. Am accesat link-ul și am vorbit cu un preot. M-am descărcat, am vorbit despre problemele mele și chinul meu interior, iar el m-a îndrumat, m-a ajutat – atât de mult încât, în acel moment, am simțit ceva ce n-am mai experimentat niciodată, înainte. O bucurie a invadat viața mea. Acel preot m-a asigurat că există o soluție, o lumină. O pace a venit peste mine și am ajuns să mă răzgândesc. M-am dus la Centrul de Ajutor și, frecventând slujbele, m-am eliberat de tot acest rău. Mi-am revenit, m-am botezat și acum sunt tare, în prezența Lui Dumnezeu. Viața mea s-a schimbat, acum nu mai vreau să mor, ci să trăiesc, ca să fac voia Domnului meu”.

Jefferson Souza – Brazilia

****************************************************

„Am fost colaboratoare la Centrul de Ajutor Spiritual de la 15 ani, dar la 18 ani am ieșit din Prezența Lui Dumnezeu, din Centrul de Ajutor și din Lucrare. Atunci, am decis să-mi trăiesc viața, am fost departe de Dumnezeu timp de 11 ani și, în această perioadă, am studiat mult, am muncit mult, dar m-am implicat și în relații cu bărbați căsătoriți. Iar cu unul dintre ei m-am implicat total și am fost orbită de pasiune. Atunci, am mers la vrăjitoare și am făcut mai multe băi și ritualuri. Într-una din aceste zile, m-am simțit rău, din cauza unei apăsări la nivelul capului. De atunci, n-am mai fost niciodată la fel. În momente de disperare, am intrat pe site-ul Centrului de Ajutor, căutând ajutor, pentru că știam că numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies din acele zile de disperare și întuneric. Când am intrat pe site-ul Centrului de Ajutor, nu mi-am imaginat că exista acest serviciu, n-am știut, eram prea supărată, dar am făcut click și link-ul m-a dus la Preot Online. Am vorbit cu un preot, care m-a îndrumat să caut un preotul aici, în Manaus, pe preotul David și soția lui, care m-au ascultat în cel mai bun mod posibil. M-am botezat, demonii au ieșit din viața mea iar astăzi, caut Duhul Sfânt”.

Maria Delrimeire Silva de Melo, Manaus -Brazilia

****************************************************

„Am fost, timp îndelungat, departe de Dumnezeu, am vrut să mă întorc, dar n-am putut. Când am contactat Preot Online, eram foarte tulburată și confuză, dar preotul a reușit să mă facă să analizez mai bine situația.

M-a îndrumat și a spus să caut un Centru de Ajutor Spiritual. Asta am și făcut, L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea putere să merg și am găsit un Centru de Ajutor care era la o oră distanță de locuința mea din Nantes – Franța. Astăzi, în ciuda dificultăților cu deplasarea, am ajuns la Centrul de Ajutor, am participat la slujbe și am cules roadele. Le mulțumesc tuturor celor implicați în această mare lucrare, care ajută mult, atunci când nu sunt multe resurse, așa cum e cazul meu, care locuiesc departe de tot”.

Kelly – Britania / Franța

****************************************************

„Preot Online m-a ajutat, pentru că nu aveam față de cine să mă deschid, aveam impresia că nimeni nu mă înțelege. Nimeni nu putea, realmente, să mă ajute, dar acolo am gasit pe cineva care să mă înțeleagă și să mă ajute. Cineva care a crezut în mine, chiar și fără să mă cunoască! Eram departe de Dumnezeu, dar astăzi sunt tare”.

Bruna Manoela Santos da Silva – Salvador / Brazilia

****************************************************

„Nu știam ce decizie să iau în viața mea: când am decis să accesez Preot Online, treceam prin greutăți în viața sentimentală, vorbeam foarte mult despre problema asta și am decis să pun capăt suferinței mele, pentru că exista o diferență de vârstă, dar și nesiguranță și lipsa dialogului din partea partenerului. Am urmat îndrumarea preotului și am început să frecventez Centrul de Ajutor Spiritual. Dumnezeu mi-a schimbat viața în toate aspectele”.

Joelma Fernandes Claudino – Crateús / Brazilia

****************************************************

„Am vrut, mereu, să merg la Centrul de Ajutor, cu toate astea aparțineam unui alt segment creștin și, pentru că n-am avut nici o legătură cu niciun membru al Centrului de Ajutor, niciodată n-am știut orele și zilele slujbelor, totuși Preot Online m-a ajutat și m-a făcut să am primul contact direct cu această denominațiune, iar astăzi sunt tare, la Centrul de Ajutor din cartierul meu (Nova Esperanca – Sao Paulo), sunt în credință și slujesc ca evanghelistă”.

Nathan Guilherme de Oliveira – Sao Paulo / Brazilia

****************************************************

„Eram disperată dar, în ziua în care am accesat Preot Online, am fost întâmpinată de preotul Miguel și atunci, am început să simt alinare. Asta a fost într-o sâmbătă, când m-a îndrumat să merg la Centrul de Ajutor duminică, ceea ce am și făcut. Acolo, am fost foarte bine primită. Preotul, foarte atent, mi-a cerut să vin și la slujba de miercuri, joi și, respectiv, vineri, și am fost. Vineri a fost ziua cea mai importantă, pentru că atunci, am fost eliberată de tot ce mă asuprea, mă însoțea și mă împiedica. Pot să spun că, din această zi, n-am mai plâns niciodată. Acum sunt foarte bine, emoțional si spiritual”.

Iris Peres – Sau Paulo/ Brazilia

Dacă aveți nevoie de o direcție, dacă vreți să vă descărcați, dacă suferiți din cauza multor îndoieli și nu știți ce să faceți, trebuie să știți că puteți conta pe noi. Sunați chiar acum la linia SOS Spiritual: 021 255 73 00.

Notă: Fiți, de asemenea, un câștigător de suflete, împărtășind această postare prietenilor dumneavoastră.

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *