Prin credință cel drept se revoltă…

Datorită naturii Sale spirituale, Iisus era Un Revoltat. Și nu putea fi diferit.

Până la urmă, fiind plin de Duhul Justiției nu se putea înclina niciodată împărăției duhului nedreptății.

Toate persoanele pline de Duhul lui Dumnezeu poartă în interiorul lor revolta împotriva duhurilor corupției spirituale și morale.

Pentru aceștia, este inadmisibil să aibă Duhul Sfânt și, în același timp, să fie supuși injustițiilor care provin din infern.

Permisiunea Divină a acestora nu este semn a voinței Sale. Din contră, Dumnezeu permite acțiunea inamicilor justiției ca fii Săi, fii ai Justiției, să se revolte, să lupte și să îi învingă.

Acest lucru va trezi credința celor sinceri care sunt înșelați. Îi vor face să vadă că există Un Dumnezeu Viu și AtotPuternic pregătit pentru a-i elibera.

A fost așa în trecut. Țara Promisă nu a fost un toast. În ciuda promisiunii sale garantate, ea a trebuit să fie luată cu forța. Adică, cucerirea ei a costat multe vieți. Totuși, pe măsură ce fii lui Israel dădeau un pas înainte, luau în stăpânire acel spațiu.

Prezența lui Dumnezeu cu ei nu însemna că aceea călătorie va fi ușoară.
Astăzi, nu este diferit. Cu mine nu a fost diferit.

Atât de sigur cum Dumnezeu există, eu știu că El este cu mine. Totuși, niciodată și în nici un moment nu a fost ușor drumul meu.

Chiar dvs cunoașteți o persoană care mă urăște fără motiv, nu-i așa?

Cu mulți ani în urmă, într-o zi frumoasă, chiar am reclamat spunând: “Doamne, totul este foarte dificil pentru mine, Tu știi pentru cine lupt și nu Îți sunt ascunse obiectivele mele. De ce atâtea bariere de injustiții?”

În același moment, Duhul Sfânt a răspuns: “Lupta este mare, dar victoria este sigură”.

Imediat am recuperat forțele și am pornit pentru totul sau nimic. Până la urmă, nu aveam și nici nu am nimic de pierdut.

De aceea, rămâne un mesaj pentru cei care mă persecută: va fi extraordinar! Și oricare ar fi legile care ar încerca să mă împiedice, el vor fi de folos ca sprijin pentru picioarele mele pentru a urca mai sus încă.

Și, dacă Domnul meu va permite ca voi să mă omorâți, să știți că sămânțele plantate vor da roade mult mai mult decât când eram în viață.

Să fie binecuvântați cei care asumă credința vie în Dumnezeul Viu!

Dumnezeu este un judecător drept, Dumnezeu se înverşunează împotriva celui rău în fiecare zi.” Psalmii 7.11

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *