Priviți mereu înainte

Dar ce trebuie făcut pentru a avea această credință? Să ascultați de Cuvântul lui Dumnezeu. Să învățați cu Cuvântul lui Dumnezeu. Așa, Duhul Sfânt vă va da această credință și va umple, spiritual, ființa dvs.

Cu această credință, dvs veți avea curaj pentru a lua atitudine, pentru a exercita potențialul dvs, pentru că toți noi avem un potențial, un dar, un talent. De aceea este necesar să se meargă la Biserică pentru a primi Cuvântul care trezește credința din interiorul dvs.

Când viața dvs se sprijină pe Cuvântul lui Dumnezeu, nu contează opinia celorlalți, nu contează opinia lumii întregi. Ceea ce contează este că tu crezi!

“Fraţilor, eu însumi nu consider că l-am apucat, însă fac un singur lucru: uitând ce este în urmă şi aruncându-mă înainte, urmăresc ţinta, alergând spre premiul chemării de sus al lui Dumnezeu, în Cristos Isus.”

Filipeni 3.13-14

Apostolul Pavel ne învață, prin Duhul Sfânt, să nu ne concentrăm pe trecut. Când dvs sunteți în credință, priviți mereu înainte. Dacă dvs începeți să vă aduceți aminte de trecut, să vă uitați în urmă, veți termina neutralizând puterea credinței. Acest lucru este veninos! Nu vă ajută să credeți în Iisus și să mergeți la biserică, dacă dvs rămâneți în trecut.

Nu se poate avansa, dacă priviți în urmă. Există mulți creștini care au multe eșecuri în viața lor din cauza acestui tip de atitudini.

Secretul credinței este să priviți înainte. Nu vă uitați la problemele prin care treceți, pentru că asta vă leagă credința, vă lasă impotent înaintea problemelor și, în consecință, împiedică puterea lui Dumnezeu să lucreze în viața dvs.

Credința este o putere care vine de la Dumnezeu pentru noi. Această putere se realizează în interiorul nostru. Când suntem în credință, diavolul rămâne îndepărtat, pentru că emanăm lumină, întărind Cuvântul care spune:

 Isus le-a vorbit din nou: – Eu sunt lumina lumii.”

Ioan 8.12

“Voi sunteţi lumina lumii.”

Matei 5.14

Fiți siguri că energia, puterea lui Dumnezeu este în interiorul dvs, este asta ceea ce iluminează totul și pe toți împrejurul nostru. Credința vă face independenți de această lume fizică, de persoane, de circumstanțe și de probleme pentru a depinde de supranatural! Credința duce gândul nostru la viitor, înainte. Gândiți-vă la visele dvs. Ce doriți să realizați? Ce vreți de la Dumnezeu?

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *