Rețea Pâinii Vieții Eterne

Este scris: „Omul nu trăieşte numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.” Matei 4.4

DOMNUL nu disprețuiește valoarea alimentului materiei. Ci, învață că viața omenească nu trebuie să fie concentrată pe corpul fizic, ci pe partea spirituală. Chiar și pentru că viața materiei are termen de valabilitate scurt. Nu este același lucru cu corpul spiritual, care se referă la suflet și la duh.

Fiind provocat de diavol, Domnul Iisus nu a acționat cu credință în sentimentele inimii. Era flămând, dar nu pe punct de a se lăsa pradă foamei. Ci, a folosit Credința inteligentă și a aplicat-o pe ceea ce este scris în Biblia Sfântă.

Cuvântul lui Dumnezeu este Duh (Ioan 6.63). Când persoana apelează la ceea ce este scris pentru a rezista răului, nu există șansă ca să se piardă. Doar dacă credința se sprijină pe sentimentele inimii.

Este în deșert unde înfruntăm cele mai mari bătălii împotriva infernului, totuși, este în deșert unde învățăm cele mai mari lecții de la Duhul Sfânt.

Nu este suficientă doar cunoașterea Scripturii, este necesar să fie aplicată mereu, oricare ar fi necesitățile.

A fost Duhul Sfânt Cel ce a ghidat pe Fiul Său  în deșert pentru a ne lasă rețeta despre cum să înfruntăm pe principalul întunericului și să îl învingem.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *