Revolta

Revolta este o energie. Ea poate fi folosită spre bine sau spre rău, depinde de cine o utilizează. Majoritatea persoanelor revoltate, au folosit această forţă pentru a fece rău.

Un tânăr revoltat care are probleme în familie, cade în patima drogurilor şi chiar ajunge să fie şi un infractor. Persoana care se află într-o situaţie fără scăpare, îşi foloseşte revolta, pentru a se sinucide. Cel trădat, îşi foloseşte revolta pentru a se răzbuna pe cine l-a trădat. Astfel, fiecare îşi foloseşte revolta ca pe un combustibil menit să ardă.

Revoltatul nu este constant atunci când îşi foloseşte forţa pentru a face rău. El deja şi-a asumat poziţia de pierzător şi şi-a exteriorizat revolta sub formă de ură.

Cum ar fi dacă această forţă ar fi folosită pentru lucrurile lui Dumnezeu?!

Atunci, ne-am exterioriza revolta sub formă de ură, contra duhurilor necurate, cauzatoare de nedreptăţi.

Cu această Putere Divină, nu numai că îţi vei îndrepta situaţia, dar o vei îndrepta de asemenea şi pe aceea a celor dragi. Revolta, atunci când este folosită în parteneriat cu Dumnezeu, aduce bună-starea personală şi familială. Cum? Permiţând să fi ghidat de Duhul Sfânt.

Fă un test: puneţi revolta în serviciul lui Dumnezeu. El va trezi în tine, o credinţă pură şi tu vei reuşi în ceea ce ai de gând.

Episcopul Macedo
Episcopul Macedo

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *