Revolta celor mântuiți

revolta-706x432“Când Mielul a rupt al cincilea sigiliu, am văzut sub altar sufletele celor ce fuseseră ucişi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi din pricina mărturiei pe care o avuseseră. Ei au strigat cu glas puternic: „Stăpâne peste toate, Tu Care eşti sfânt şi adevărat, cât mai este până când îi vei judeca pe locuitorii pământului şi vei răzbuna sângele nostru?”

Apocalipsa 6:9-10

Revolta este combustibilul credinței care aduce răspunsuri. Fără ea nu există schimbări, nu există minuni, nu există manifestarea Puterii lui Dumnezeu. Doar când există revoltă, cerul se mișcă pentru noi, pentru că ne conduce la o provocare, la totul sau nimic sau la viața sau moartea.

Dumnezeu nu se manifestă cât timp există pasivitate, resemnare sau conformism. Credința fără revoltă este la fel ca mâncarea fără sare, ca soarele fără lumină și noaptea fără stele.

Acele sufletele care erau sub Tron, sunt cei mântuiți, dar erau revoltați, obosiți să mai aștepte, pentru că cine este mântuit cu adevărat, nu acceptă eșecul și rușinea. Cei care sunt mântuiți vor să vadă dreptatea lui Dumnezeu și de aceea nu strigă doar, ci fac un strigăt puternic. Ei voiau dreptate, nu mai acceptau să mai aștepte.

Până când? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să ne-o punem noi, cei care Îl slujim pe Dumnezeu, pentru că, pe cine slujim într-adevăr?  Dacă este acest Dumnezeu Prea Înalt, unde sunt minunile Lui, faptele Lui glorioase? Până când trebuie să așteptăm? Până când sângele nostru și durerile nu vor fi judecate?

Nimeni nu-și va schimba viața nici situația pentru că este bun, pentru că este preot, un membru de la biserică, nu!! Schimbarea vine când există o revoltă adevărată, aceea care mă duce la Tronul Celui Atotputernic și mă face să fac sacrificiu, pentru a cere o schimbare.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *