Sacrificiul din alfabetul ebraic

Trăim inaugurarea Templului lui Solomon. Îmi imaginez că fiecare persoană care se află în această credință, ca Solomon, și-a prezentat sacrificiul, care va face ca focul să se pogoare din cer.

hebraicoFocul lui Dumnezeu s-a pogorât din cer de puține ori în Biblie, fiindcă nu întotdeauna faci ceva atât de mare, încât să provoci o manifestare vizibilă a Lui Dumnezeu, cum a fost pogorârea focului din cer.

Sunt sigur că toți care, cu determinare, și-au pregătit sacrificiile ca să fie oferite Lui Dumnezeu în Templu, vor vedea focul Lui apărând în viața lor, fiindcă El vrea să apară în viața oamenilor care sunt ai Lui. Așa cum focul iluminează, viața celui care sacrifică va fi iluminată și va atrage atenția asupra minunilor și transformărilor pe care Dumnezeu le va face în viața lui. Toți vor vedea asta.

Există o literă în alfabetul ebraic numită KUF – „ק”. Seamănă cu un „p”, dar are sunetul unui „K”. Rădăcina acestei litere înseamnă SACRIFICIU – care era oferit în Templu. De asemenea, vine de la A AJUNGE. Adică, atunci când o persoană face un sacrificiu, ea se apropie de Dumnezeu.

Geometria ebraică spune că litera KUF e numărul 186, echivalentul lui „Makon”, care înseamnă „ATOTPUTERNIC”. Când persoana face un adevărat sacrificiu pentru Dumnezeu, ea se apropie de El, iar El Se manifestă într-un mod Atotputernic în viața ei. Este focul pur al Lui Dumnezeu!

Însă, interesant e, de asemenea, că litera simbolizează ”un primat”, un animal, cum ar fi o maimuță. Asta înseamnă că, atunci când persoana nu se apropie de Dumnezeu, prin sacrificiu, ca să vadă manifestarea Lui ca Cel Atotputernic, ea nu Îl cunoaște! Ea e ca un primat, care seamănă mult cu omul, dar diferența e în lipsa rațiunii, a raționamentului. Nu există inteligență, nu există credință inteligentă.

Când persoana nu vrea să știe de Dumnezeu, e ca un primat, care seamănă a om, dar care n-are inteligență. Omul fără Dumnezeu e ca un nebun, o persoană care călătorește în viață fără destin, fără să-și cunoască Creatorul.

Ep. Edir Macedo

Ep. Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *