Secretul vieții

Fiecare ofrandă oferită lui Dumnezeu dezvăluie ceea ce este în inima celui care o oferă și arată relația sa cu El. Prin intermediul ofrandei către Dumnezeu, omul transmite iubire, afecțiune, dăruire și considerație.

Doar cei care, într-o zi frumoasă, au avut o adevărată întâlnire cu Domnul Iisus Hristos, pot aprecia măreția, gloria și importanța zeciuielilor și ofrandelor.

Cu toate acestea, privilegiul de a fi zeciuitor și de a oferi nu este pentru toți. Puțini cunosc cu adevărat sensul dăruirii și primirii de la Dumnezeu, mai ales că această relație include cel mai mare și cel mai important sentiment care poate să locuiască în inima omului – credința.Biblia este plină de exemple atât de oameni simpli și smeriți, cât și de oameni dintre cei mai importanți și bogați, care au experimentat bucuria și plăcerea de a putea oferi ceva lui Dumnezeu. Mulți au fost conduși de sentimentul recunoștinței; alții, au fost mișcați de iubirea profundă; și sunt și aceia care o fac din plăcerea de a ajuta. Medicul și evanghelistul Luca, în Evanghelia sa, spune:

”Și după aceea s-a întâmplat că el a mers prin fiecare cetate și sat predicând și anunțând veștile îmbucurătoare ale împărăției lui Dumnezeu; și cei doisprezece împreună cu el, Și anumite femei, care fuseseră vindecate de duhuri rele și de neputințe: Maria, numită Magdalena, din care ieșiseră șapte draci, Și Ioana, soția lui Cuza, administratorul lui Irod și Susana și multe altele, care îl serveau din averile lor.” Luca 8:1-3

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *