Slujitor rău, ochi răi

”Fiindcă armele războiului nostru nu sunt carnale, ci puternice prin Dumnezeu pentru surparea fortificațiilor), Doborând imaginațiile minții și fiecare lucru înalt care se ridică pe el însuși împotriva cunoașterii lui Dumnezeu și înrobind fiecare gând ascultării față de Cristos.” 2 Corinteni 10.4-5

Dumnezeu ne dă armele pentru a distruge argumentele diavolului, deoarece ele trebuie să fie distruse de noi, ca să nu rămânem captivi în fortărețele lor.

Este din acest motiv că toți cei care cad de la credință, greșesc, pleacă din Lucrare, nu sacrifică etc. au un argument pentru faptele lor, și acolo este fortăreața diavolului.

Eva a avut un argument, și Adam la fel, Cain de asemenea și așa mai departe. Cred că, înaintea înclinării fiecăruia, diavolul elaborează un argument, omenesc vobind, plin de logică și convingător pentru cine nu se examinează și nu raționează.

Slujitorul rău a acceptat argumentul că stăpânul său era rău, în loc să se examineze și să vadă că el trebuia mereu să fie corectat, deoarece era neglijent, și acolo se nasc ochii răi.

Din cauza argumentelor diavolului:
Îngerii căzuți au avut ochi răi față de Dumnezeu;
Eva a avut ochi răi față de Dumnezeu;
Cain a avut ochi răi față de Dumnezeu…

Astăzi, ceea ce se vede cel mai mult sunt argumente și ochi răi ale Evelor, Cainilor și ale slujitorilor răi.

Din acest motiv, mereu trebuie să ne rugăm: ”Doamne, nu ne lăsa să cădem în ispită. Nu ne lăsa să cădm în ispita argumentelor diavolului pentru a încerca să justifice și să asculte de propria noastră voință.”

A colaborat: Episcopul Wagner Negrao

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *