Străini în Corpul lui Hristos

Unul din semnele cele mai marcante ale fiilor lui Dumnezeu este disciplina. Începând de la includerea ei în Vița Adevărată, Biserica sau Corpul Domnului, ei încep să funcționeze în deplină armonie cu celelalte membre și mai presus de tot cu Capul. Se referă la Împărăția lui Dumnezeu.

Persoana spune că este creștină, dar nu prezintă disciplină la fel ca și ceilalți creștini, în realitate, este bastardă și nu fiică. Nu are nici o legătură cu Domnul.

Este necesară multă grijă cu acești intruși care intră în mijlocul celor puri pentru a-i contamina. Sunt precum neghina în mijlocul grâului.

Este bine de reamintit că, pe parcursul istoriei, neghina mereu a fost prezentă în mijlocul grâului. Este tactica diavolului să infiltreze persoanele sale în mijlocul creștinilor.

Balaam l-a învățat pe Balak cum să corupă credința soldaților lui Israel. A trimis tinerele sale ca să doarmă cu ei și ca ei să mănânce din sacrificiile sale. Din acest motiv a venit blestemul peste Israel.

Diavolul continuă să folosească aceeași practică. El trimite tineretul său “frumos” ca să devieze de la credință fii lui Dumnezeu.

Pentru a identifica acești “trimiși”, este suficient să vedem forma lor de a acționa diferit de cei disciplinați. Ei urăsc corecția și obișnuiesc să reclame de “nedreptățile” comise de către autoritățile spirituale.

Dar dacă este fiu, consideră corecția precum untdelemnul justiției. (Psalmii 141.5)

Pentru a nu fi victima bastarzilor, fii trebuie să fugă de orice comuniune cu ei.
Sunt străini în Corpul lui Hristos…

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *