Tatuajul este de la Dumnezeu?

tatuagem-706x432Aceasta este o gravură maori a unui chip tatuat, practică obișnuită a acestui popor.

Există multe dovezi  arheologice care afirmă că tatuajele au fost făcute în Egipt între 4000 și 2000 î.Hr. și de băștinașii din Polinezia, Filipine, Indonezia și Noua Zeelandă (maori) care se tatuau în ritualuri religioase legate de religie.

Întrebarea este: oare tatuajele care au luat naștere și au fost dezvoltate de popoarele păgâne aveau vreo bază biblică? Din punct de vedere spiritual sau istoric, nu. Mai degrabă esența inspirației lor a fost și este satanică din moment ce contrariază principiile credinței iudaice și creștine.

“Spune-le israeliţilor: «Când veţi trece dincolo de Iordan, în Canaan, să-i izgoniţi pe toţi locuitorii ţării dinaintea voastră. Să le distrugeţi toate chipurile de piatră şi toate chipurile turnate şi să le nimiciţi toate înălţimile.”

– Numeri 31:51-52

De remarcat este porunca: ” Să le distrugeţi toate chipurile de piatră…”. Dacă Dumnezeu a poruncit să distrugă chipurile de piatră, de ce ar permite ca chipurile să poată fi gravate pe trupul omului care este templul Duhului Său?

Apostolul Ioan i-a văzut pe cei condamnați care vor fi tatuați cu un anumit semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Acest semn va fi al numelui bestiei sau al numărului 666 (Apocalipsa 13:16-18). Acesta nu este un tatuaj?

Trupul slujitorului Domnului Iisus este templul Duhului Sfânt. De ce să ți-l tatuezi? Care este beneficiul tău? ( 1 Corinteni 6:9)

După părerea mea, a te tatua înseamnă să vrei să apri  la fel ca fiii lui Baal. Fiii lui Dumnezeu niciodată nu ar trebui să-și dorească să-i imite, chiar dacă acest lucru contrariază regulile acestei lumi putrede.

Și în plus, mă îndoiesc că cineva care este pecetluit cu Duhul Sfânt ar vrea să fie tatuat! Mă îndoiesc și că cineva care a fost tatuat înainte să fie botezat cu Duhul Sfânt să nu aibă o căință profundă de tatuajele sale! Acest lucru dovedește că tatuajul nu se potrivește cu credința creștină.

Episcopul Edir Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *